Ta, zwłaszcza pląsanie baletnicze po nocy, byle nikogo nie nadepnąć...
Ta, zwłaszcza pląsanie baletnicze po nocy, byle nikogo nie nadepnąć...
"Vive in umbra, utinam lucem creare"
"My, sadyści, wiemy jak bawić się bez małaWiemy jak katować, by ofiara zapłakałaTo jest ta cudowna krew
To jest nasz morderczy zewMamy noże, których nie ma nikt innyDo zabawy ogień i sznurNa pale nawlekamy niewinnych
Taak. Bardzo fajnie.W końcu zabrałam się za prelekcje (chociaż na połowę się nie dostałam ze względu na tłumy szturmujące sale), także mogę uznać to za mój sukces. Plus kolejny sukces, a mianowicie rozmowy z ludem
. Także no... Było świetnie.
Teraz tylko poczekam na zdjęcia od Hiszpana, bo jestem ciekaw co uchwycił...
Było super, choć mam wrażenie, że bardziej podoba mi się już po niż w trakcie
Trochę szkoda, że tak mało z wami byłam.
Kage, Justi... Pink, fluffy unicorn dancing on rainbows!![]()
Czy abrakadabryczne elukubracje immanentnej negacji transcendentują nicość samą w sobie?
NO I:Czy chaotyczne kombinacje efemerycznych pryncypiów są w stanie zdeterminować neutralną cywitatywę absolutnego relatywizmu immanentno-transcendentalnej solipsystycznej jaźni?
Franciszek Fiszer
http://yodastories.blogspot.com/
I się w końcu nie dowiedziałyśmy za co ONI to lubieją...
"My, sadyści, wiemy jak bawić się bez małaWiemy jak katować, by ofiara zapłakałaTo jest ta cudowna krew
To jest nasz morderczy zewMamy noże, których nie ma nikt innyDo zabawy ogień i sznurNa pale nawlekamy niewinnych
Jak to nie, wnioski są oczywiste - poniacze to pranie mózgu, raz obejrzysz i po tobie, jak z tą piosenka!![]()
.
Ostatnio edytowane przez Mortenka ; 26-03-14 o 13:25
Czy abrakadabryczne elukubracje immanentnej negacji transcendentują nicość samą w sobie?
NO I:Czy chaotyczne kombinacje efemerycznych pryncypiów są w stanie zdeterminować neutralną cywitatywę absolutnego relatywizmu immanentno-transcendentalnej solipsystycznej jaźni?
Franciszek Fiszer
http://yodastories.blogspot.com/
O ile pamiętam też śpiewałaś...Unicorny za bardzo wpadają w pamięć...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)