Nie ma okre¶lonych wymagañ.
Nie ma okre¶lonych wymagañ.
[2014-10-26 23:28]Patrycjolona: Swoja drog±, to Buka rysowa³a tê nikê w banerze?
[2014-10-26 23:28]Mortenka: spójrz na cycki
[2014-10-26 23:28]Mortenka: i siê domy¶l xD
Yay. Dziêki za pomoc. To co, wystarczy poprosiæ, czy pewnego dnia siê wchodzi i "o, inny podpis!"?
"Vive in umbra, utinam lucem creare"
"My, sady¶ci, wiemy jak bawiæ siê bez ma³aWiemy jak katowaæ, by ofiara zap³aka³aTo jest ta cudowna krew
To jest nasz morderczy zewMamy no¿e, których nie ma nikt innyDo zabawy ogieñ i sznurNa pale nawlekamy niewinnych
Czy Wojny Opkowe siê licz±?
^A to przez zasady na za du¿± sygnaturê.
Serp, to akurat wszystkich wkurza...
"My, sady¶ci, wiemy jak bawiæ siê bez ma³aWiemy jak katowaæ, by ofiara zap³aka³aTo jest ta cudowna krew
To jest nasz morderczy zewMamy no¿e, których nie ma nikt innyDo zabawy ogieñ i sznurNa pale nawlekamy niewinnych
No wiem, ale czy stopieñ w jakim wszystkich wkurzy³y wystarczy na tytu³ specjalny?
^A to przez zasady na za du¿± sygnaturê.
No, ja bym siê wola³a nie przekonywaæ...
Naprawdê chcesz dostaæ tytu³ specjalny za wkurzenie kogo¶? Raczej nie o takie "wyró¿nienie" w tym chyba chodzi![]()
- [...] Eee... A co znale¼li¶my?
- Zobaczysz. Idziemy do pa³acu. Sprowad¼ Anguê, mo¿e byæ nam potrzebna. I przygotuj nakaz rewizji.
- To znaczy m³ot, sir?
Vimes i Marchewa,
Na glinianych nogach, T. Pratchett
Dodam, ¿e licznik postów nie bierze pod uwagê postów z Hydeparku
PS. Nawet ja nie zas³u¿y³em na tytu³ specjalny![]()
Aktualnie 1 u¿ytkownik(ów) przegl±da ten w±tek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 go¶ci)