Podsumowując, w ankiecie zaznaczajcie czy według was FNiN zginęli w b800 u Wielkiego Antycypatora.
zginęli
nie zginęli
nie wiem
Podsumowując, w ankiecie zaznaczajcie czy według was FNiN zginęli w b800 u Wielkiego Antycypatora.
Zginęli. Mówiłam to od początku i zdania nie zmieniłam.
"Vive in umbra, utinam lucem creare"
"My, sadyści, wiemy jak bawić się bez małaWiemy jak katować, by ofiara zapłakałaTo jest ta cudowna krew
To jest nasz morderczy zewMamy noże, których nie ma nikt innyDo zabawy ogień i sznurNa pale nawlekamy niewinnych
Przy "śmierci" przenieśli się do świata karlowatego, a później do naszego świata Y
Bo lubisz takie mhroczne zakończenia...Zginęli. Mówiłam to od początku i zdania nie zmieniłam.
Moim zdaniem nie zginęli. Nie jest to powiedziane wprost, a ja osobiście zapomniałem zapytać się o to Kosika.
There are no atheists in foxholes
Ernie Pyle
Lotnisko Rhein-Main we Frankfurcie. Ląduje angielski samolot. wyhamowuje, staje i stoi. Wieża każe mu kołować do terminala, Anglik stoi. Wreszcie przyznaje się, że nie wie, w którą to stronę. Wieża tłumaczy mu drogę, przy okazji rzuca uwagi pod adresem Brytyjczyka, kończąc pytaniem: Nigdy nie byłeś we Frankfurcie?
Anglik odpowiada: Byłem, w 1944 roku. Ale wtedy tylko coś zrzucałem i nie lądowałem tutaj.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)