Czy myślicie że FNiN oraz Sekret Czerwonej Hańczy związane będzie z j. Hańczą lub rzekami Czarną i Białą Hańczą? Co oznacza kościół w tle na okładce, a obok dziwna postać?
Czy myślicie że FNiN oraz Sekret Czerwonej Hańczy związane będzie z j. Hańczą lub rzekami Czarną i Białą Hańczą? Co oznacza kościół w tle na okładce, a obok dziwna postać?
Zakładam że to będzie coś w stylu Pana Samochodzika. Tylko że zamiast amfibii będą wynalazki felixa w tym okładkowy(Prawdopodobnie)Bulbot.
^A to przez zasady na za dużą sygnaturę.
Czarna Hańcza? Biała Hańcza?
Czerwona Hańcza! Wreszcie ten kolor ma sens. W sensie, że tam w ogóle jest kolor. Postać to chyba satyr. Kościół... Kościołów w Polsce wiele. Ale czekam z niecierpliwością!
"Odrzucam waszą rzeczywistość i zastępuję ją swoim własnym światem!."Adam Savage︻芫----
SCH już za miesiąc. Ja czekam od czerwca...
Ja czekam od listopada .
"Odrzucam waszą rzeczywistość i zastępuję ją swoim własnym światem!."Adam Savage︻芫----
Sądzę że FNiN będą na Mazurach...
Na Mazurach? Moźliwe. Jezioro Hańcza jest najgłębszym jeziorem w Polsce, a znajduje się właśnie na Mazurach.
Jest także wieś Hańcza i może to tam właśnie rozgrywać się będzie akcja...
"Życie jest zbyt poważne, by o nim poważnie mówić."
Oscar Wilde
Mnie się wydaje, iż tytułowa Hańcza to już zupełnie coś nowego. Znaczy, w jednym z fragmentów SCH było coś o wymianie międzyszkolnej. Wątpię, by w takim przypadku FNiN wyjechali nagle na Mazury...
"Vive in umbra, utinam lucem creare"
"My, sadyści, wiemy jak bawić się bez małaWiemy jak katować, by ofiara zapłakałaTo jest ta cudowna krew
To jest nasz morderczy zewMamy noże, których nie ma nikt innyDo zabawy ogień i sznurNa pale nawlekamy niewinnych
Czyżby to FNiN zostali wymienieni?
^A to przez zasady na za dużą sygnaturę.
Wydaje mi się że wymiana międzynarodowa będzie przed zakończeniem roku szkolnego a potem FNiN pojadą na wakacje (też obstawiam Mazury )
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)