Nie martw się Fil. Ja głosowałem na Ciebie. A teraz ktoś sobie żarty stroi z tej ankiety.
Jasti
Zegarmistrz
Alfa
Fileas
nie lubię tego gópiego zarządu!!!!11oneone
Uważam ten temat za idiotyczny.
Nie martw się Fil. Ja głosowałem na Ciebie. A teraz ktoś sobie żarty stroi z tej ankiety.
Dobra ale tylko modzi i admini mogą zmienić coś w ankiecie, nikogo nie oskarżam.
No, ale to tak trochę wygląda...
Dobra, mam taki pomysł, bo w sumie się bajzel zrobił.
Trochę się pobawiliśmy ankietamiAle ogólnie to mało demokratycznie ze strony Zarządu, majstrować przy wynikach (zwłaszcza dotyczących nas samych
). Więc proponuję albo zrobić tę ankietę od początku (kompletną, z wszystkimi członkami zarządu/moderatorami, nie wiem jakie miały być założenia), albo przekształcić ten temat na coś w rodzaju: lubię u tego członka zarządu to, u tamtego nie lubię czegośtam, to mogłoby się zmienić, tamto jest fajne tak jak jest. Ale bez wazeliniarstwa i bez obrażania. Mogłoby nawet wyjść z tego coś konstruktywnego i może w jakiś sposób usprawniłoby pracę, kogoś zmobilizowało lub podbudowało czy też dało do myślenia.
W obecnym stanie temat nadaje się do zamknięcia - więc albo jakoś go modernizujemy albo usuwamy/zamykamy. Wszystko zależy od Was, jestem otwarta na Wasze sugestie![]()
"Bar Najlepsze Żeberka Hargi w pobliżu portu prawdopodobnie nie zalicza się do najlepszych lokali miasta. Obsługuje klientów, którzy preferują ilość nad jakość i rozbijają stoły, jeśli jej nie dostaną. Nie szukają potraw wyszukanych czy egzotycznych, ale wolą dania konwencjonalne, jak embriony ptaków nielotów, mielone organy w powłoce jelit, plastry ciała świń czy bulwy bylin przypalane w zwierzęcym tłuszczu; w ich gwarze określa się je jako jajka, kiełbasę, bekon i frytki."
Dobra, Jasti to zakładam podobny temat ze wszystkimi moderatorami i administratorami. Ten temat można zamknąć.
Chyba nikt nie brał tego tematu na poważnie od początkuAle ja jestem za - niczym Wyborcza obnażająca każdy przejaw fashysmu (celowe) tak my będziemy obnażać każdy grzech Zarządu! Niech żyje władza ludowa! xd
//Zamykam.//Drago
Ostatnio edytowane przez Drago ; 29-07-13 o 21:30
Soldiers of hate, nazi leaders and civilians
I will take them to where they belong
For I've seen many wars,
Heard a hundred calls to arms
Salvation is my name
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)