Mi³o jest sobie wyobraziæ Felixa na randce z Regin±, ale my¶lê, ¿e chodzi raczej o Laurê![]()
Mi³o jest sobie wyobraziæ Felixa na randce z Regin±, ale my¶lê, ¿e chodzi raczej o Laurê![]()
"Vive in umbra, utinam lucem creare"
"My, sady¶ci, wiemy jak bawiæ siê bez ma³aWiemy jak katowaæ, by ofiara zap³aka³aTo jest ta cudowna krew
To jest nasz morderczy zewMamy no¿e, których nie ma nikt innyDo zabawy ogieñ i sznurNa pale nawlekamy niewinnych
Mo¿e sam ze sob±?
Ostatnio edytowane przez Alfa ; 20-06-13 o 21:04
Wyjd¼. Nabijasz se tylko postyMo¿e sam ze sob±?
Mo¿na poczekaæ 5 miechów na 12-tkê i poci±gn±æ zak³ady. Ja jestem przy Laurze, je¿eli faktycznie akcja siê dzieje po BM, i jest napisane, ¿e spotka³ wiadom± osobê, to czemu to nie mo¿e byæ Laura? Wszystko jak dla mnie pasuje.
Moje uczucia runê³y, moje nerwy runê³y, jestem przez ni± zniszczony, jestem psychicznie i nerwowo konaj±cy. Teraz, gdy na ciebie patrzê, to wiem, i¿ moja mi³o¶æ do ciebie by³a z gruntu nies³uszna.
Nie jestem pewien czy to ma jaki¶ sens ale pod tym opowiadaniem jest napisane "Warszawa 2013" a Sz. P. Kosik raczej nie zmienia sensu kilku tomów wstecz ¿eby napisaæ jedno opowiadanie. To na pewno Laura
Na pewno Laura.
Wiêc na 100% nie bêdzie to Zosia. Kingi Felix w³a¶ciwie nie zna³, Paula by³a duchem, a Regina... No nie wyobra¿am sobie tego.-Nie ufasz technologii Eftepa?-spyta³ z wyra¼n± kpin± w g³osie Net.
-Przecie¿ ONA nie chodzi do naszej szko³y, wiêc nie ma lengów.
Zostaje wiêc Laura.
"¯ycie jest zbyt powa¿ne, by o nim powa¿nie mówiæ."
Oscar Wilde
Lul, niby czemu Regina? Zreszt± dobrze, ¿e Kosik z ni± skoñczy³ i wiêcej siê nie pojawi³a.Mi³o jest sobie wyobraziæ Felixa na randce z Regin±, ale my¶lê, ¿e chodzi raczej o Laurê
There are no atheists in foxholes
Ernie Pyle
Lotnisko Rhein-Main we Frankfurcie. L±duje angielski samolot. wyhamowuje, staje i stoi. Wie¿a ka¿e mu ko³owaæ do terminala, Anglik stoi. Wreszcie przyznaje siê, ¿e nie wie, w któr± to stronê. Wie¿a t³umaczy mu drogê, przy okazji rzuca uwagi pod adresem Brytyjczyka, koñcz±c pytaniem: Nigdy nie by³e¶ we Frankfurcie?
Anglik odpowiada: By³em, w 1944 roku. Ale wtedy tylko co¶ zrzuca³em i nie l±dowa³em tutaj.
Regina by³a interesuj±ca i tajemnicz± osob±. Fajnie by by³o jakby Kosik rozwin±³ w±tek z ni±, ale raczej nie by³a dobrym kandydatem do romansowania, a na pewno nie z Felixem. Faktycznie, raczej chodzi o Laurê.
Ja od razu wiedzia³am, ¿e to Laura.
Aktualnie 1 u¿ytkownik(ów) przegl±da ten w±tek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 go¶ci)