<
+ Odpowiedz w tym wątku
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
    Jestę Bukom. Awatar Bookish'a
    32

Domyślnie Fragment "Nadprogramowych Historii"

Z okazji Dnia Kobiet Rafał Kosik przygotował niespodziankę, nie tylko dla kobiet. Na jego blogu ukazał się własnie fragment opowiadania, które znajdowało się będzie w "Nadprogramowych historiach", których premiera będzie miała miejsce w maju 2013.

Powinniśmy im załadować do głów zawartość podręcznika – odparła surowo chemiczka. – Literka po literce i cyferka po cyferce. Ani mniej, ani więcej. Tego wymagają testy gimnazjalne.
    Fizyk pokręcił głową, nie chcąc ciągnąć dyskusji skazanej na brak rozstrzygnięcia.
    – Jedno nie przeczy drugiemu – ostrożnie potwierdził dyrektor. – Interdyscyplinarna praca projektowa polega na tym, żeby każdego dnia każda klasa na wszystkich przedmiotach zajmowała się tym samym projektem. W dużym uproszczeniu. Kolejne lekcje powinny stać się jednym… ciągiem edukacyjnym.
    Cały fragment dostępny pod TYM linkiem.

źródło:
    http://rafalkosik.com/felix-net-i-ni...inarny-projekt
    https://www.facebook.com/pages/Rafa%...k/282069089293
    [2014-10-26 23:28]Patrycjolona: Swoja drogą, to Buka rysowała tę nikę w banerze?
    [2014-10-26 23:28]Mortenka: spójrz na cycki
    [2014-10-26 23:28]Mortenka: i się domyśl xD

Zaciekawiony FNiN Awatar niby_Nika
    22

Domyślnie Odp: Fragment "Nadprogramowych Historii"

Wow!
    Nie mogę się doczekać.
    Ostatnio edytowane przez Drago ; 24-03-13 o 23:02

Hmm, a Kosik nie mówił na Pyrkonie, że to ma być jednak kwiecień? Z tego co pamiętam mówił, że nie byli pewni i podawali maj, ale okazało się, że jednak zdążą wcześniej.
    Moje posty zawierają tylko i wyłącznie moją własną opinię, chyba, że jest napisane inaczej.
    __________________________________________________ _________________________

Infrastruktura Polski i nie tylko:

Zafascynowany FNiN Awatar Nubes
    271

Najlepszy ten RIP. Jak zobaczyłam dzisiaj okładkę NH i przeczytałam ten fragment to stwierdzę, z całym szacunem, że to będzie nieco dziwaczne i bardzo rozległe tematycznie. Lubię dziwactwa.
    Ja sobie poczytam, bo życie jest krótkie.

+ Odpowiedz w tym wątku

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów