Czy Nika bya bliska mierci? Chodzi mi o to, e kiedy wesza do tego elektrycznego ducha kiedy zobaczya mam._To by granica midzy naszym a tamtym wiatem._Mam zamt, tak na 51 % stawiam, e tak. A waszym zdaniem?![]()
Czy Nika bya bliska mierci? Chodzi mi o to, e kiedy wesza do tego elektrycznego ducha kiedy zobaczya mam._To by granica midzy naszym a tamtym wiatem._Mam zamt, tak na 51 % stawiam, e tak. A waszym zdaniem?![]()
Ostatnio edytowane przez Drago ; 23-02-13 o 06:49
O jakim fragmencie dokadnie mwisz? Bo nie za bardzo kojarz moment gdzie Nika spotkaa by swoj mam w PN...
Wtedy kiedy prawie przesz na tamt stron u Knipszyca str._414 rozdz._"wyprawa".
Ostatnio edytowane przez Drago ; 19-02-13 o 14:32
Moe i bya, ale bliska specyficznej mierci. Chodzio o to, e gdyby przesza na stron mierci, nie mogaby wrci, jej dusza byaby tam uwiziona, czyli... tak, bya bliska mierci.
Ostatnio edytowane przez Drago ; 21-02-13 o 17:11
"Odrzucam wasz rzeczywisto i zastpuj j swoim wasnym wiatem!."Adam Savage︻芫----
Moe to, e Nika widziaa wiato na tamt stron, miao co wsplnego z jej darem telekinezy, taki bonus.
Ostatnio edytowane przez Drago ; 21-02-13 o 17:13
Ale Felek te widzia to wiato!
Ostatnio edytowane przez Drago ; 23-02-13 o 06:48
"Odrzucam wasz rzeczywisto i zastpuj j swoim wasnym wiatem!."Adam Savage︻芫----
Mnie ciekawi czemu widziaa tylko matk, bez ojca. A ojciec nie yje na 100%...
"Vive in umbra, utinam lucem creare"
"My, sadyci, wiemy jak bawi si bez maaWiemy jak katowa, by ofiara zapakaaTo jest ta cudowna krew
To jest nasz morderczy zewMamy noe, ktrych nie ma nikt innyDo zabawy ogie i sznurNa pale nawlekamy niewinnych
Moe to bya Gloria w formie mamy Niki? Duchy moe maj wielk moc przemieniania si pod rn postaci, ale nie potrafi zmieni swojej pci...?Saj-faj total
Liczyam raczej na wizj... e moe ona yje... Cho znajc ycie, to po prostu znowu wiruj...![]()
"Vive in umbra, utinam lucem creare"
"My, sadyci, wiemy jak bawi si bez maaWiemy jak katowa, by ofiara zapakaaTo jest ta cudowna krew
To jest nasz morderczy zewMamy noe, ktrych nie ma nikt innyDo zabawy ogie i sznurNa pale nawlekamy niewinnych
Mi si jednak wydaj e tata Niki yje, poniewa nie pamitam w ktrej czci agent powiedzia do niej "Nadal uywasz tego samego byszczyku."Nie wiem jak on to zrobi e umar i e go pochowaa ale ja myl e jednak yje.Chocia moe by to jej jaki wujek?
Aktualnie 1 uytkownik(w) przeglda ten wtek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 goci)