OK, mam nadziejê, ¿e uda nam siê zacz±æ nowa edycje jeszcze w tym tygodniu, w ka¿dym razie, zg³oszenia do 23.59 w ¶rodê.
OK, mam nadziejê, ¿e uda nam siê zacz±æ nowa edycje jeszcze w tym tygodniu, w ka¿dym razie, zg³oszenia do 23.59 w ¶rodê.
^A to przez zasady na za du¿± sygnaturê.
Jeszcze 4 godziny i 57 minut![]()
"Jest tylko jedna rzecz w ¿yciu ludzi, narodów i pañstw, która jest bezcenna: t± rzecz± jest honor"
Józef Beck
Stare opuszczone miasteczko na bezludziu. Idealna sceneria do wy¶mienitego horroru. Wytwórnia filmowa Actressia podpisa³a kontrakt ze s³awnym re¿yserem filmowym, s³yn±cym z kilkunastu krymina³ów i dramatów (co po niektóre zdobywaj±ce nawet i Oskary). Jednak warunkiem tego¿ ¿e kontraktu by³ warunek zatrudnienia amatorów. Fabu³a filmu ma g³ównie opiewaæ na latach '80 gdzie grupka znajomych udaj±cej siê na wakacje do popularnego kurortu nadmorskiego. Po drodze dochodzi do wypadku na terenie wymar³ego miasteczka Hossling. Jako i¿ van nadawa³ siê jedynie do kasacji nie maj± ¶rodka transportu na powrót do cywilizacji. Klasyka. Jednak na plan filmu wdar³ siê niespodziewanie wielki (psychiczny) fan s³awnego re¿ysera. Dla niepoznaki, udaje jednego z aktorów chc±c siê przypodobaæ re¿yserowi. To mu jednak nie wychodzi i czuje zawi¶æ do kolegów i kole¿anek z aktorskiej ekipy. Postanawia ich po kolei i niezauwa¿alnie wykoñczyæ.
Znajduj±c kolejne ofiary, nie ma czasu i bud¿etu na przerywanie zdjêæ, wiêc dopóki nie zginie producent Show must go on!
Rolami specjalnymi s±:
Re¿yser - duch miasta
Kamerzysta - listonosz
Psycho-fan - rze¼nik
Producent - burmistrz.
Proszê, oto i intro do gryZaczynajcie jak tylko SV przydzieli wam role. Mi³ej gry!
Ostatnio edytowane przez Alfa ; 17-04-13 o 20:01
¦wietne, dziêki Pat![]()
Biedne dziecko matfizu
Aktualnie 1 u¿ytkownik(ów) przegl±da ten w±tek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 go¶ci)