Biedne dziecko matfizu
To jest logiczne akurat, o czym¶ takim te¿ my¶la³am. Ale oni musieli rozdzielaæ siê w podró¿y du¿o razy, chocia¿by wystarczy spojrzeæ na ró¿ne superpaczki ze ¶wiata kar³owatego. Ka¿da z nich mia³a inne wspomnienia, a wiec musia³oby powstaæ tak samo du¿o ró¿nych rozga³êzieñ ¦0, tak, ¿e liter w alfabecie mog³oby nie starczyæ.
@Ptimulka: dawali by po kilka liter, lub liczby.
Biedne dziecko matfizu
Ja chcia³am zauwa¿yæ, ¿e gdyby superpaczka przenios³a siê z powrotem do 1955832-BH239-129X, natrafiliby na efekty wszelkiej dzia³alno¶ci ich alterów w tym ¶wiecie. Ale przenios³o ich prawdopodobnie do nowo-powsta³ego ¶wiata (zakoñczonego Y) , w którym nigdy nie znale¼li siê inni alterowie. Po przeczytaniu ksi±¿ki pomy¶la³am sobie nawet, ¿e mo¿e to Z³oty Je¿ przeniós³ ich do tego ¶wiata, ale to ma³o prawdopodobne, wiêc zak³adam ¿e sam wszech¶wiat wys³a³ ich do ¶wiata (a w³a¶ciwie do ¶wiatów), w którym nigdy nie przeszli przez pier¶cieñ, ¿eby zachowaæ równowagê we wszech¶wiecie czy co¶ w tym styluA to cofniêcie w czasie to niezbyt jestem w stanie wyt³umaczyæ, chocia¿ mia³am jak±¶ teoriê, ale ju¿ siê w niej pogubi³am ;o Pan Kosik drives me to insanity...
Hmm, w sumie to te¿ jest nieg³upie. Zamiast teorii, ¿e pier¶cieñ zadzia³a³ jak wehiku³ czasu i "sortownik", to zamiast próbowaæ naprawiaæ, to co alternauci pomieszali po prostu stworzy³ (a raczej nie on, tylko wszech¶wiat) ¶wiaty od momentu pierwszego wej¶cia przyjació³ do pier¶cienia. O tym wcze¶niej nie my¶la³em.
Eee, ja osobi¶cie nie wiem czy to prawdziwi Felix, Net i Nika, bo jak wiecie pod koniec losowo siê dobierali i tu powstaje moje pytanie: czy oni w koñcu byli wszyscy ze ¦0 czy mo¿e ka¿dy sk±d indziej???
Ostatnio edytowane przez Drago ; 03-12-12 o 18:15
Wszyscy z tego samego ¦0, a poroz³±czali siê ju¿ w trakcie... podró¿y, powiedzmy.
Chyba.
A tak naprawdê to niczego nie mo¿na byæ pewnym chyba. Wszystko jest trochê gdybaniem.
Ostatnio edytowane przez Drago ; 05-12-12 o 19:20
My¶lê, ¿e FNiN nie trafili do swojego B0, ale do B0,[tu wstaw odpowiedni± liczbê zer, gdy¿ nie chcia³o mi siê liczyæ]1, w którym nigdy nie przeszli przez pier¶cieñ. A co do momentu w którym powrócili, to mog³a byæ w³a¶ciwo¶æ przesuniêcia czasowego, która dopiero teraz siê "aktywowa³a", czy co¶.
^A to przez zasady na za du¿± sygnaturê.
A co z innymi superpaczkami, które pierwotnie ¿y³y ¶wiatach B40, B70, B75... Skoro ich nie by³o w tym kar³owatym ¶wiecie, to jak wróci³y do siebie? Czy w ogóle wrócili?
Ostatnio edytowane przez Bookish'a ; 25-12-12 o 19:18
Aktualnie 1 u¿ytkownik(ów) przegl±da ten w±tek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 go¶ci)