Od razu następnie zaznaczam, że będą spoilery. Ci, którzy jeszcze nie przeczytali, niech się czują ostrzeżeni.
Więc:
Nie rozumiem do końca pewnej rzeczy. Może mi to wyjaśnicie, a może to po prostu błąd, wtedy będę z siebie dumny, że go znalazłem. Chodzi mi o to, że w pierwszym rozdziale 11 (powiedzmy, że 11a), superpaczka "rozszczepia się", czyli powstają dwa światy - jeden, w którym nie poszli za Jeżem, i drugi, w którym poszli. To znaczy, że do tej chwili to byli jedni i ci sami FNiN, co na początku, od pierwszej części Ś0-1. W B35 Net zdobył kurtkę z napisem "Born to be wild" i w tej kurtce, przez B40, B75 i B70 przeniósł się do B800, gdzie nastąpił "przełom". Więc w obydwu przypadkach (w rozdziałach 11a i 11b) powinien mieć tę samą kurtkę. A jeśli tak, to dlaczego w świecie Złotego Jeża Net ma, cytuję,(str. 534)? Przecież to ten sam Net, więc powinien mieć "Born to be wild", bo alterzy zaczęli się mieszać dopiero w świecie karłowatym, po Złotym Jeżu. Wytłumaczy mi to ktoś? Może coś ważnego pominąłem?kurtkę z napisem "I want to break free"