<
+ Odpowiedz w tym w±tku
Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4
Poka¿ wyniki od 31 do 38 z 38
    Zainspirowany FNiN Awatar Kelsey
    Do³±czy³
    Dec 2012
    P³eæ

Domy¶lnie Odp: Rozdzia³y jedenaste ¦02

Ale mi chodzi³o o to, ¿e w tamtym ¶wieci Oskar wisia³ te 20 z³oty, jak w naszym ¦Z, a Net wiedzia³, ¿e on mu wisi, jak nasz Net. W innych ¶wiatach Oskar nie musia³ oddaæ Netowi 20 z³, bo po¿yczy³ np: od Wiktora, a w ksi±¿ce by³o napisane " Oskar ³askawie przyzna³, ¿e jest mi winien dwadzie¶cia zeta" a Oskar wisia³ naszemu Netowi te dwie dychy... Wiem, trochê zagmatwa³am.
    "Metallica lubi ¿yc na krawêdzi, ale nikt nie jest w stanie popchn±æ jej dalej." (LARS)

Zaciekawiony FNiN
    Do³±czy³
    Nov 2012
    P³eæ

Domy¶lnie

Kto¶ wcze¶niej napisa³ ,¿e ¶wiaty rozdzieli³y siê w wiêzieniu , przy decyzji Niki czy popchn±æ Feliksa w stronê pier¶cienia. Ale to niemo¿liwe, bo wtedy Net by mia³ ten sam napis na kurtce (born to be wild) w ¶wiecie je¿a, a mia³ i want to break free. Wiêc ¶wiaty musia³y siê rozdzieliæ wcze¶niej.
    Ostatnio edytowane przez Drago ; 27-01-13 o 14:11

Zainspirowany FNiN Awatar CezarIXen
    Do³±czy³
    Dec 2011
    P³eæ

¦wiaty nieustanie siê dziel± i w chwili kupowania kurtki, powsta³o tyle ¶wiatów ile ró¿norodnych kurtek by³o w sklepie, a nawet wiêcej. Nic te¿ nie przeszkadza, by w dwóch odnogach ¶wiatów wydarzenia sz³y podobnie, by w koñcu siê rozdzieliæ na cztery. Cztery, bo dwa ¶wiaty w których jest kurtka z jednym napisem rozdzielaj± siê na zbombardowany i nie, oraz nastêpne dwa tak samo siê dziel±ce. Dodaæ warto, ¿e przywo³a³em tu znaczne uproszczenie, bo ¶wiaty mog³y podzieliæ siê jeszcze bardziej, a Kosik losowo opisa³ dwa z wielu, dziej±ce siê w tym samym przedziale czasowy z bohaterami posiadaj±ca mniej wiêcej te same wspomnienia.
    El Psy Congroo.

Makise Kurisu: Na pierwszej randce najwa¿niejsz± spraw± jest wywarcie na partnerze pozytywnego wra¿enia. Je¶li chodzi o ubranie, to nie ma potrzeby zak³adaæ drogich, markowych strojów, wystarczy co¶ czystego...
    Okabe Rintarō: W tym elemencie wypadam ¶wietnie. Nie ma nic czystszego ni¿ kitel naukowca.
    ,,Steins;Gate"

Zaciekawiony FNiN
    Do³±czy³
    Mar 2011
    P³eæ

Mnie siê wydawa³o, ¿e podczas tego wybuchu FNiN tak jakby przenie¶li siê w czasie. Jakby ci ¦wiatozerowi umarli, wed³ug mnie nie pasowa³o by to w ogóle do tej serii...

A co do bluzy Neta, my¶lê ¿e Szym zauwa¿y³ to samo, ¿e wcze¶niej ju¿ w ¦02 Net mia³ bluzê z napisem "I want to break free", ale nie wiem czy to b³±d autora, czy te¿ jakim¶ dziwnym trafem bluza pochodzi³a od Neta z innego ¶wiata.

Zaciekawiony FNiN Awatar NetroMorteN
    Do³±czy³
    Dec 2012
    P³eæ

Wg mnie FNIN w b800 nie zginêli u Anachrona, bo Nika wytworzy³a pole si³owe. By³bym pewien, gdyby nie fakt na który zwróci³a uwagê Kage-Sama
    Cytat Zamieszczone przez Kage-Sama Zobacz posta
    Gdyby jednak ci z pierwszego rozdzia³u jedenastego prze¿yli i wyl±dowali w tym multi¶wiecie czy jak to tam by³o, to jedna z Nik musia³aby mieæ siwe pasemko w³osów, nie?
    Ale i tak wed³ug mnie nie zginêli, tylko wci±gn±³ ich pier¶cieñ i zmiesza³ ich z innymi paczkami. (Zauwa¿cie, ¿e nie wszyscy alterzy byli opisani, wiêc "oryginalna" superpaczka mog³a tam byæ.)
    Ostatnio edytowane przez Drago ; 16-02-13 o 17:54
    Mass Effect 3

Zaciekawiony FNiN
    Do³±czy³
    Mar 2013
    P³eæ

Mnie siê wydawa³o, ¿e Nika przenios³a ich w czasie. Mo¿e z tego powodu Net powiedzia³, ¿e mia³ Deja Vu (strona 500 ostatnie linijki). Jednak ten napis na kurtce jest zastanawiaj±cy.
    Szkoda, jako¶ nie tak samo siê bêdzie czyta³o ksi±¿kê bez prawdziwych FNiN.

Wokulski Awatar Fileas
    Do³±czy³
    Mar 2012
    P³eæ

Hmm... Ale FNiN nie s± mniej prawdziwi od tych z ¦01. Tzn. rozdzielili siê ju¿ po przej¶ciu przez Wunrung - czyli s± tak samo oryginaln± paczk±.
    Pu³kownik Aureliano Buendia zorganizowa³ trzydzie¶ci dwa zbrojne powstania i wszystkie przegra³. Wyszed³ ca³o z czternastu zamachów, siedemdziesiêciu trzech zasadzek i sprzed wycelowanych w niego karabinów plutonu egzekucyjnego. Odrzuci³ do¿ywotni± rentê ofiarowan± mu po wojnie i do pó¼nej staro¶ci utrzymywa³ siê ze sprzeda¿y z³otych rybek.

Fan FNiN Awatar Kage-Sama
    Do³±czy³
    Sep 2010
    P³eæ

Po raz kolejny stwierdzam, i¿ bohaterowie 1 rozdzia³u 11 zginêli. Nika sama stwierdzi³a, ¿e wybuch jest zbyt silny. A poza tym... No, ¦02 wydaje mi siê nieco bardziej brutalny ni¿ pozosta³e tomy. Oczywi¶cie to zaleta (tak, wiem, jestem dziwna), wiêc siê nie czepiam.
    Ostatnio edytowane przez Kage-Sama ; 07-09-13 o 12:55 Powód: Bo tak
    "Vive in umbra, utinam lucem creare"
    "My, sady¶ci, wiemy jak bawiæ siê bez ma³a
    Wiemy jak katowaæ, by ofiara zap³aka³a
    To jest ta cudowna krew
    To jest nasz morderczy zew
    Mamy no¿e, których nie ma nikt inny
    Do zabawy ogieñ i sznur
    Na pale nawlekamy niewinnych
    A dla winnych garnek i szczur!"
    http://kage-sama452.deviantart.com/ - reklamuje, bo moge

+ Odpowiedz w tym w±tku
Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4

Informacje o w±tku

U¿ytkownicy przegl±daj±cy ten w±tek

Aktualnie 1 u¿ytkownik(ów) przegl±da ten w±tek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 go¶ci)

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
Odwied¼ nas na Google+!
wspiera nas:
©FNiN.eu 2006-2023. Wszelkie prawa zastrze¿one.
Developed by: Hern.as

Strona korzysta z plików cookies. Je¶li nie chcesz,
by pliki cookies by³y zapisywane na Twoim dysku
zmieñ ustawienia swojej przegl±darki.
Rekomendacje: Quizado.com - Symulator Familiady, zorganizuj swoj± w³asn± Familiadê