<
+ Odpowiedz w tym wątku
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5
    Antyspiskowiec Awatar kam193
    28

Domyślnie Kosikowa kumulacja w Warszawie

Jeśli pochodzisz z Warszawy bądź okolic, a nie będziesz na spotkaniu premierowym Alternautów, to nic straconego - w zamian będziesz mógł posłuchać (i pooglądać) o Alternautach również w TVP Warszawa, w programie Qadrans Qltury, gdzie Rafał Kosik opowie o swojej najnowszej książce.

Warszawiacy i inni odbiorcy TVP Warszawa, będą mogli obejrzeć już jutro, o 18:15. Wszyscy pozostali będą musieli zaczekać, aż pojawi się na stronie TVP.

Wszyscy będą mogli również wygrać jeden z kilku egzemplarzy Alternautów na fanpage'u Qadransu Qltury.

PS. Gdyby ktoś jeszcze miał wątpliwości - nie, to nie jest ani transmisja, ani nagranie spotkania w Grawitacji

Źródło: https://www.facebook.com/#!/photo.ph...type=1&theater
    Dobranoc.
    Doba powinna trwać 30 godzin!

Skargi, prośby, odwołania do mnie - poradnik > > >
    - [...] Eee... A co znaleźliśmy?
    - Zobaczysz. Idziemy do pałacu. Sprowadź Anguę, może być nam potrzebna. I przygotuj nakaz rewizji.
    - To znaczy młot, sir?

Vimes i Marchewa,
    Na glinianych nogach, T. Pratchett

Zainspirowany FNiN
    29

Domyślnie Odp: Kosikowa kumulacja w Warszawie

Jeżeli ktoś jest spoza Wa-wy i jeśli "TVP Info", to to samo co "TVP Warszawa", to zapraszam tutaj:
    http://weeb.tv/channel/tvpinfo
    Uprzedzam, że niestety nie wiem, czy to jest dla Warszawy czy dla innego miasta, ale z telewizorem u mnie się zgadza. I uwaga - serwis jest płatny, niestety nie znalazłem innego streamu (jeśli ktoś ma, to zapraszam do wrzucenia). Koszt za 3 dni przelewem to 4 zł, 1 dzień SMS - 3 zł (chyba + VAT) (domyślam się, że więcej czasu nikomu nie potrzeba ).

Serwis jest bezpieczny i pewny, sam z niego od czasu do czasu korzystam. Jednak jeśli ktoś chce kupić premium, zachęcam żeby to zrobił jakieś 30 minut przed transmisją, bo czasami trochę to trwa, zanim system zarejestruje płatność.

Mam nadzieję, że komuś się przyda

Zaciekawiony FNiN Awatar Felixx
    43

To znaczy, że dzisiaj już będę mógł kupić książkę w swoim mieście (Zielona Góra), czy będzie dostępna tylko w Warszawie?

"Chodzmy więc do tego sklepu i zróbmy sobie dobrze"-Net Bielecki "Felix, Net i Nika oraz Świat Zero" str. 274

Lunatyk Awatar Drago
    33

Cytat Zamieszczone przez Felixx Zobacz posta
    To znaczy, że dzisiaj już będę mógł kupić książkę w swoim mieście (Zielona Góra), czy będzie dostępna tylko w Warszawie?
    W każdym empiku w kraju. Przynajmniej w teorii W Łodzi już była.
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Kosik, Vertical
    A tak naprawdę, otrzymać po śmierci Łaskę Jasności może tylko człowiek doskonale niewierzący, bo tylko jego prawe uczynki płyną ze szlachetnych, bezinteresownych pobudek, a nie ze strachu przed strąceniem w Wieczny Mrok.

Zaciekawiony FNiN Awatar Felixx
    43

Cytat Zamieszczone przez Drago Zobacz posta
    W każdym empiku w kraju. Przynajmniej w teorii W Łodzi już była.
    To ja już jadę do najbliższego Empiku.

"Chodzmy więc do tego sklepu i zróbmy sobie dobrze"-Net Bielecki "Felix, Net i Nika oraz Świat Zero" str. 274

+ Odpowiedz w tym wątku

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów