Może by tak spotkanie w Katowicach lub okolicach np. Tarnowskie Góry, Bytom Czeladz, itp
Kto chętny ?![]()
Może by tak spotkanie w Katowicach lub okolicach np. Tarnowskie Góry, Bytom Czeladz, itp
Kto chętny ?![]()
Kraków, a nie Katowice!![]()
There are no atheists in foxholes
Ernie Pyle
Lotnisko Rhein-Main we Frankfurcie. Ląduje angielski samolot. wyhamowuje, staje i stoi. Wieża każe mu kołować do terminala, Anglik stoi. Wreszcie przyznaje się, że nie wie, w którą to stronę. Wieża tłumaczy mu drogę, przy okazji rzuca uwagi pod adresem Brytyjczyka, kończąc pytaniem: Nigdy nie byłeś we Frankfurcie?
Anglik odpowiada: Byłem, w 1944 roku. Ale wtedy tylko coś zrzucałem i nie lądowałem tutaj.
Będą Targi Książki w Krakowie 27, sobota pan Kosik będzie- ktoś się wybiera? ja będę na 90 %![]()
Poza psem, książka jest najlepszym przyjacielem człowieka. Wewnątrz psa jest za ciemno by czytać. - Groucho Marx
JA CHCE OPOLE!!!!!
//Stawiamy albo jeden albo trzy wykrzykniki//
//OFFTOP//To jest temat o spotkaniu w Katowicach, nie o tym gdzie chcemy zrobić spotkania//Bookish'a
Ostatnio edytowane przez Bookish'a ; 11-12-12 o 19:45
Odnawiam temat! Czy jest jakiś fan z Katowic, który po prostu chciałby się spotkać? Przecież to duże miasto i myślę, że nie na tyle głupie, żeby nie było w nim jakichś miłośników Kosika![]()
Ostatnio edytowane przez Jasti ; 09-06-14 o 20:12
Ja z Katowic jestem ;3
Ja?!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)