Jak można przeczytać na fanpage filmu, mamy już plakat!
Cieszycie się? Piszcie!
www.facebook.com/fnin.phoenix
Jak można przeczytać na fanpage filmu, mamy już plakat!
Cieszycie się? Piszcie!
www.facebook.com/fnin.phoenix
Ostatnio edytowane przez Pawson ; 04-09-12 o 17:29
To nie blog pana Kosika, tylko fanpage filmu (Kosik może nawet nie mieć tam dostępu ).
Plakat może być, ale... skąd oni wytrzasnęli tę fatalną czcionkę do tytułu?! Przecież te złote litery niby-3D są beznadziejne Trochę mylące jest też przestawienie postaci, bo zdjęcia przedstawiają Neta, Felixa i Nikę (choć ja, pewnie jak wielu innych, uważam, że lepiej byłoby, gdyby zamieniono aktorów grających Neta i Felixa ). Reszta jest w porządku, tylko zastanawiam się, co jest w tle - w jednym miejscu widzę jakby... fauna z chmary? Nie wiem, co to jest, ale na pewno przypomina mi postaci z filmu z "pierwszej części" Narnii
EDIT: Dorzucę jeszcze sam plakat:
Ostatnio edytowane przez kam193 ; 04-09-12 o 15:31
- [...] Eee... A co znaleźliśmy?
- Zobaczysz. Idziemy do pałacu. Sprowadź Anguę, może być nam potrzebna. I przygotuj nakaz rewizji.
- To znaczy młot, sir?
Vimes i Marchewa,
Na glinianych nogach, T. Pratchett
Cholera, jaki ten plakat słaby . I czcionka, i napisy na górze, i całe tło, i błyski światła, wszystko. I Nika jakaś taka dziwna, jakby komputerowo robiona... Straszne.
Już poprawiłem wątek.
I jeszcze słówko do kam193 - prawy górny róg ROSICZKA, lewy górny OJCIEC FELIXA, lewy dolny CO TO MA BYĆ???????
No właśnie o tym lewym dolnym mówię Ale to wyżej to raczej nie ojciec Felixa, tylko latarnik... chyba.
- [...] Eee... A co znaleźliśmy?
- Zobaczysz. Idziemy do pałacu. Sprowadź Anguę, może być nam potrzebna. I przygotuj nakaz rewizji.
- To znaczy młot, sir?
Vimes i Marchewa,
Na glinianych nogach, T. Pratchett
Nika wygląda co najmniej dziwnie, a to coś w lewym dolnym rogu to może Bezkształt? Albo chmara? Jakieś niewiadomoco.
Zapiski w zeszycie - zapraszam na mojego bloga
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Albert Einstein
Pamiętaj, że:
1. Life is brutal and full of zasadzkas.
2. Życie jest ostre ja maczeta.
3. Ojca - oszukasz, matkę - oszukasz ale życia - nie oszukasz.
Moim zdaniem ta kolejność była by nawet dobra, ale trzeba by było wystawić Felixa, "na" Neta. Wtedy większość ludzi może, by zauważyła, kto jest kim...
Ostatnio edytowane przez Pawson ; 05-09-12 o 14:49
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)