Justowanie - tak, o to mi chodziło.
Marginesy - inny program niekoniecznie, wystarczyłoby szerszy wewnętrzny margines ustawić (chyba się da w Wordzie)
Głos Kosika
Człowiek, który inspiruje od 41 lat
Justowanie - tak, o to mi chodziło.
Marginesy - inny program niekoniecznie, wystarczyłoby szerszy wewnętrzny margines ustawić (chyba się da w Wordzie)
- [...] Eee... A co znaleźliśmy?
- Zobaczysz. Idziemy do pałacu. Sprowadź Anguę, może być nam potrzebna. I przygotuj nakaz rewizji.
- To znaczy młot, sir?
Vimes i Marchewa,
Na glinianych nogach, T. Pratchett
Da się w Wordzie ustawić różne marginesy na kolejnych stronach? Znaczy, chodzi o to, że na parzystych prawy musiałby być większy, a na nieparzystych lewy. W takim razie, hm... Trzeba to było zrobić. Bo rozkminiał to Dziobal. (łatwo mi mówić, wiem
)
Aha, zapomniałem napisać w poprzednim poście. Jak się do tego zabieraliście, to sądziłem, że wyjdzie dużo, duużo gorzej. Taki mój wrodzony sceptycyzm. Więc odwaliliście kawał dobrej roboty, gdyby tylko mi się chciało tak w połowie robić cokolwiek, jak Wam.
Ostatnio edytowane przez kam193 ; 03-10-12 o 16:43
- [...] Eee... A co znaleźliśmy?
- Zobaczysz. Idziemy do pałacu. Sprowadź Anguę, może być nam potrzebna. I przygotuj nakaz rewizji.
- To znaczy młot, sir?
Vimes i Marchewa,
Na glinianych nogach, T. Pratchett
[2014-10-26 23:28]Patrycjolona: Swoja drogą, to Buka rysowała tę nikę w banerze?
[2014-10-26 23:28]Mortenka: spójrz na cycki
[2014-10-26 23:28]Mortenka: i się domyśl xD
Buka, podam Ci numer konta i kwotę, bo z Magixem mamy rachunki do wyrównania...![]()
Drago zarzucił propozycją, że jak ktoś chce jechać i nie ma jak wrócić czy coś to może się przekimać u niego.
[2014-10-26 23:28]Patrycjolona: Swoja drogą, to Buka rysowała tę nikę w banerze?
Akcję uważam za zamkniętą.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)