Imię: Aerios
Gracz: FanNeta123
Rasa: Elf
Wygląd: Wysoki i szczupły, zawsze w ciemnym ubraniu, ma czarne włosy i niebieskie oczy
Profesja:Łowca (a jeśli można zaawansowaną to Skrytobójca)
Staty: US 46
WW 36
WT 10
SZ 12
ODP 32
OGD 32
A 8
S 12
INT 31
ŻYW 14
K 35
MAG 11
ZR 46
PP 10
SW 33
PO 0
Historia i opis: Przybył z dalekiej krainy elfów.Dalekie krainy pociągają go, więc podróżować pragnie jak najwięcej. Ma dwóch braci (Quariona i Morana) oraz siostrę (Lanię). Ma z nimi więź telepatyczną. Do Imperium przybył razem z rodziną, z którą utrzymuje stały telepatyczny kontakt. Wszyscy w mieście go znają i szanują. Ma mały domek w lesie niedaleko miasta, gdzie żyje skromnie. Przed zostaniem łowcą zajmował się rękodziełem elfim. Łowcowanie znudziło mu się, więc wyruszył na szlak. Po przygodę!Czci boga elfów, Laera. W podróży natknął się na wioskę, w której znalazł przyjaciela.On też pochodził z dalekiej krainy. On nauczył go paru rzeczy, dzięki którym przeżył w wiosce kolejny rok. Wtedy poszedł dalej. Ma ulubiony miecz, dar od ojca, który nazwał Gerix. Ponieważ długo podróżuje, nikomu nie służy i nie ma sojuszników, oprócz swoich kompanów. Kiedyś, w małym mieście, zakochał się w elfce Ginaeli, z którą podzielił się zdolnością telepatii. Ginaela podróżuje za nim, choć on o tym nie wie.
Ekwipunek: Dwa miecze krótkie, elfi łuk, strzały (50). Skórznia i hełm. Dobre ubranie (ciemne) i kaptur.Trochę jedzenia w stylu chleb, mięso. Bukłak z wodą.Hubka i krzesiwo, instrument muzyczny(gitara), koc, lina, namiot, trochę papieru i przybory do pisania. Kotwiczka do wspinaczki, wytrychy.Kuc z siodłem i uprzężą. Pies rasowy i gołąb pocztowy.Fiolka jadu mantikory i fiolka śliny chimery. Odtrutki. Dziesięć mikstur leczniczych.Nakładana na rękę proteza z wysuwanym ostrzem (taka ukryta broń)
To tutaj daję, ale też wysyłam ci na PW. Tutaj, żeby inni się ze mną zapoznali xD