Czesc, mam pytanie. Kiedy doszedłem rekrutacja była już zamknięta albo o niej nie wiedziałem, a widzę że pierwsza gra forumowa juz sie chyba skonczyła, chciałbym też w takiej zagrać, więc pytam - Kiedy będzie nowa gra?
Czesc, mam pytanie. Kiedy doszedłem rekrutacja była już zamknięta albo o niej nie wiedziałem, a widzę że pierwsza gra forumowa juz sie chyba skonczyła, chciałbym też w takiej zagrać, więc pytam - Kiedy będzie nowa gra?
"Odrzucam waszą rzeczywistość i zastępuję ją swoim własnym światem!."Adam Savage︻芫----
Jak znajdą się chętni? Pomysł sesji RPG zatrzymał się na jednej grze, nie wiem, czy dokończonej, na pewno od dawna nie używanej.
- [...] Eee... A co znaleźliśmy?
- Zobaczysz. Idziemy do pałacu. Sprowadź Anguę, może być nam potrzebna. I przygotuj nakaz rewizji.
- To znaczy młot, sir?
Vimes i Marchewa,
Na glinianych nogach, T. Pratchett
Nie dokończyliśmy, a nasz mistrz gry: Awangardowy Kaloryfer, już nie zagląda.
FanNeta, jeśli grałeś już w RPG'a to możesz spróbować zacząć nową grę. Spróbuj pozapraszać ludzi. Może znajdziesz chętnych.
Zamieszczone przez Rafał Kosik, Vertical
No, mam D&D i Zew Chtulhu, gram od dawna, jako gracz i MP... Dobra, jak coś mi wpadnie do głowy to napisze temat "Rekrutacja do Drugiej Gry". Myślicie, że mogę wykorzystać mój scenariusz z D&D papierowego?
+
A wy byście dołączyli?
Ta... Mam już pomysł. Złożę wszystko do kupy i może jeszcze dzisiaj zacznę rekrutację.
Ostatnio edytowane przez Zegarmistrz ; 08-04-12 o 22:12
"Odrzucam waszą rzeczywistość i zastępuję ją swoim własnym światem!."Adam Savage︻芫----
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)