Niestety z wielkim bólem muszę powiedzieć, że nie przyjedziemy. Wiąże się to z naszymi zaległościami w szkole (miesiąc do końca roku!) oraz przygotowaniem do matury czyli korkami z matmy. Dochodzi też nadszarpnięta kwestia finansowa. Bardzo chciałbym przyjechać ale niestety nie dam rady . A miało być tak pięknie
Ok, ja będę ale dopiero w piątek późnym wieczorem. Bim nie przyjeżdża.
widzicie jak szybko zmienił zdanie? jakby jeszcze ktoś chciał zrezygnować niech się spodziewa mojego telefonu
a tak wgl dowiedziałam się, że:
jak ich znam to pewnie zaczną nas wpuszczać koło 18...;/Zamieszczone przez matyna(pyrforum)
no i Rafał podał punkty programu w których będzie brał udział
póki mój news nie zaakceptowany przez moda macie tu: http://rafalkosik.com/pyrkon-2012
Ostatnio edytowane przez Bookish'a ; 20-03-12 o 07:40
[2014-10-26 23:28]Patrycjolona: Swoja drogą, to Buka rysowała tę nikę w banerze?
[2014-10-26 23:28]Mortenka: spójrz na cycki
[2014-10-26 23:28]Mortenka: i się domyśl xD
Czyli problem kolidującego Kosika i wejścia do sleeproomów się rozwiązał, tak?
Nie, właśnie problem jeszcze bardziej się pogłębił. Na prelekcje nie zążmy na pewno, teraz pytanie czy na autografy zdążmy
A ja przez nieoczekiwany wypadek losowy (pogrzeb ) Przyjadę samochodem na 16.00/16.30 (Sorka Asru...) i jednak nie zostanę tylko odjadę w piątek w nocy... :/ Nie musicie się więc wysilać z udawanie m grzecznych Haha...
Zaborcza Krystyna!
Jak ktoś potrzebuje podwózki z Sosnowca i okolic to mam 3 miejsca w aucie. Ale jade w piątek późnym wieczorem. Jak jade sam to mam postój u rodziców na wsi i jade z rana w sobote.
Z kilku przyczyn (m.in. osiemnastka kuzyna + nieoczekiwane, a ważne plany na sobotę) nie pojawię się na Pyrkonie ;d Ale nie traćcie nadzieję, jakkolwiek się dzieje - widzimy się na Polconie, a potem na Grojkonie
http://www.facebook.com/media/set/?s...3129818&type=1
Gadżety Pyrkonowe.
Kto mi kupi zapalniczkę i kubek? Na koszulkę to mam kasę.
Zamieszczone przez Rafał Kosik, Vertical
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)