Wujek Dziobal radzi: weźcie sobie jakieś gacie kąpielowe, bo prysznice - oprócz mnóstwa kabin i sal koedukacyjnych - oferują także odjazdowe, przezroczyste zasłonki w tychże. Pzdr.
Wujek Dziobal radzi: weźcie sobie jakieś gacie kąpielowe, bo prysznice - oprócz mnóstwa kabin i sal koedukacyjnych - oferują także odjazdowe, przezroczyste zasłonki w tychże. Pzdr.
Ostatnio edytowane przez Dziobal ; 13-03-12 o 22:45
Hejloł, tu Filip (ten od Klaudii). Jeśli Klaudia się pojawi na Pyrkonie (a o ile mi wiadomo, to się pojawi!), to ja teżWięc Felixy drogie, chętnie z wami się znajdę w sleeproomie!
Spoko, zaraz ci puszcze nr na pm.Asru! Jest szansa 80%, że pojade... Podam ci mój nr i uzgodnimy wszycho... OK?
No ja też nieAsru na Pyrkonie? no nie wierzę...
Nadbagaż nadbagażem ale ma ukochana fnin_nalogowczyni jest moja. ;dEkhem, nadbagaż czytać umie i niczym Pratchetowski Bagaż też potrafi być wredny
Olejmy wszystko, liczy się tylko to co teraz
Ty jesteś blisko, więc mogę nawet dziś umierać
I tak przeżyłem więcej niż przeciętniacy
Bo nie bałem się wziąć swojego życia w swoje łapy
Twoja, to może być jedynie ulubiona klapa Zega w szkolnej łazience.
@Phil Siemka! Widziałam twoją uśmiechniętą buzię na fejsie!Jak najbardziej zapraszamy do wspólnego "spania". If you know what I mean ;d
@nadbagaż: pure love! ;d
Ostatnio edytowane przez Addictowa ; 14-03-12 o 08:30
[dziś 14:57]Zegarmistrz: ja mam teorię odnośnie tego - po prostu papier, okładka, zapach, to wszystko nam się kojarzy z czytaniem, czyli czymś fajnym i to kwestia przyzwyczajenia, trochę jak psy Pawłowa, widząc nową książkę czy czując zapach farby drukarskiej, odczuwamy przyjemność, bo te nam się kojarzą z istotą książki - czytaniem
[dziś 14:58]Drago: czyli tak jakby orgazm na widok książki?
[dziś 16:56]Drago: Magda, my tylko kontemplujemy Twoje matematyczne kształty
Ostatnio edytowane przez Ariku ; 14-03-12 o 14:56
Souls are soft and fluffy.
Ostatnio edytowane przez Drago ; 14-03-12 o 16:18
Zamieszczone przez Rafał Kosik, Vertical
A dużo do takiego jednego sleeproomu wchodzi osób? Bo tak się zastanawiam, czy zdominujemy jeden z nich![]()
W zeszłym roku było tak dużo osób, że ludzie spali piętrowo*, na korytarzu, generalnie gdzie się dało, więc raczej szansy na "własną" salę nie ma, pozatym chyba nie ma takich małych sal. W zeszłym roku byliśmy w 9, to była dość spora sala, ale tak na oko nie wiem ile mogłobyc tam ludzi, a na Polconie nasza 13 była mniejsza, zajmowaliśmy chyba połowę sali gdzieś tak ,nie?
I pod tym względem konkwenty mangowe są lepsze, bo tam raczej prawie zawsze można zarezerować jakąś sale dla grupy
*piętrowo- na ławce i pod ławką
jakby ktos chciał obczaic jak wyglądają sleeproomy
(jak sie nie odtwarza w przeglądarce to ppm=>zapisz element docelowy jako)
http://dl.dropbox.com/u/40416232/IMG_0003.mp4
Ostatnio edytowane przez Bookish'a ; 14-03-12 o 20:16
[2014-10-26 23:28]Patrycjolona: Swoja drogą, to Buka rysowała tę nikę w banerze?
[2014-10-26 23:28]Mortenka: spójrz na cycki
[2014-10-26 23:28]Mortenka: i się domyśl xD
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)