Mi się ten pomysł nie_podoba, bo pomyślmy:
1.To nie_ma być FNiN oraz super kot !
2.Nice ledwo starcza na godne życie i jeszcze ma wiskasa kupować ?!
3.To Nika ma tutaj niesamowite zdolności.
//"Nie" z czasownikami piszemy oddzielnie.//
Fil
Tak
Tak, ale bez paranormalnych zdolności.
Nie
Mi się ten pomysł nie_podoba, bo pomyślmy:
1.To nie_ma być FNiN oraz super kot !
2.Nice ledwo starcza na godne życie i jeszcze ma wiskasa kupować ?!
3.To Nika ma tutaj niesamowite zdolności.
//"Nie" z czasownikami piszemy oddzielnie.//
Fil
Ostatnio edytowane przez Fileas ; 20-12-12 o 18:50
1. Ktoś coś mówił o super kocie?
2. Whiskasa mówisz...no cóż, nie każdy kot żywi się Whiskasem...może nawet jeść jakieś parówki czy nie wiem, jakieś resztki z obiadu.
3. Opcja nr 2 Kot bez paranormalnych zdolnościach.
//Skrót od "numer" to nr, nie nm. I bez kropki//Booka
Ostatnio edytowane przez Bookish'a ; 22-12-12 o 14:42
A jak będę duży,
będę palił i burzył!
Będę w worku pękatym
przechowywał granaty!
Kot -_ok,_pies_-_ok,_jakiekolwiek inne zwierze -_ok, no ale co za dużo to nie zdrowo -_bez paranormalnych zdolności, ok?
Chociaż nie przestałabym czytać gdyby się okazało że jest duchem,_jest paranormalny albo jest robotem modułowym należącym do Mortena.
Ostatnio edytowane przez Drago ; 03-03-13 o 17:30
Moim zdaniem Nika może znaleźć kota, ale raczej bez paranormalnych zdolności. Chyba wystarczy, żeby miała ona)))
Niech ten kot będzie taki symboliczny (jako że czarownice zawsze takowe posiadały). Bez mocy i o typowym (czyt. wrednym) charakterze.
"Vive in umbra, utinam lucem creare"
"My, sadyści, wiemy jak bawić się bez małaWiemy jak katować, by ofiara zapłakałaTo jest ta cudowna krew
To jest nasz morderczy zewMamy noże, których nie ma nikt innyDo zabawy ogień i sznurNa pale nawlekamy niewinnych
Co, nie lubisz kotków Natanku?
"My, sadyści, wiemy jak bawić się bez małaWiemy jak katować, by ofiara zapłakałaTo jest ta cudowna krew
To jest nasz morderczy zewMamy noże, których nie ma nikt innyDo zabawy ogień i sznurNa pale nawlekamy niewinnych
Faza na dłuższą wypowiedź.
Czy paranormalne zdolności muszą być radykalne? Strzelanie laserami? Teleportacja? Latanie? Po co, jak? Za to jestem za niezwykłą inteligencją. Niewielką, drobną mutacją, jak dłuższe pazury czy ostrzejsze zęby. A dachowiec... też dobry. Lepszy. I na przykład Nikę napada bandzior, przybiega kot i wgryza się mu w... ekhem, różne części ciała. Chociaż to nie ma sensu bez niezwykłej inteligencji.
Ale i tak najlepszy jest psiur!
"Odrzucam waszą rzeczywistość i zastępuję ją swoim własnym światem!."Adam Savage︻芫----
Koty lepsze. Charakterne są. Niektóre psy też, ale koty bardziej pociesznie.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)