No chyba w zeszłym roku. Ewentualnie mówiłem o targach katowickich.
W każdym razie nie ma co czekać mnie ni w Krakowie ni w Wawie.
No chyba w zeszłym roku. Ewentualnie mówiłem o targach katowickich.
W każdym razie nie ma co czekać mnie ni w Krakowie ni w Wawie.
Jeśli nie chcesz mojej zguby,
krrrokodyla daj mi luby.
Człowieku, odgrzebujesz post z przed 3 lat... Wystarczyło poczytać posty i byś wiedział, że chodzi o spotkanie forumowiczów w wakacje. Ogólnie od tego jest ten temat, a Zeg podawał możliwości dojazdu.
Zamieszczone przez Rafał Kosik, Vertical
Ludziki moje drogie, chciałby kto pójść do kina na nowy film "Jak wytresować smoka 2"? Można to zwalić na okazje świętowania końca szkoły czy sesji i rozpoczęcie lata. Jakoś tak na dniach 26-30 czerwca, w Wawie. Co Wy na to
?
Ja jestem jak najbardziej za, i tak się wybierałam, a akurat wtedy będę w Warszawie![]()
No dobra. Poczekam te kilka dni i pójdę z Wami.
Bilet do kina 25 zł, bilet do Warszawy 30 zł - nie jestem zbyt dobry w oszczędzaniu chyba![]()
Zamieszczone przez Rafał Kosik, Vertical
Przecież to nie chodzi o film, tylko o nas, prawda?
No, znaczy ja pewnie nie pójdę, choć to zależy od terminu, bo chcieć, to bym chciał. Ale jeśli się zdecyduję, to w ostatniej chwili pewnie, więc na mnie nie liczcie jakoś specjalnie.
Weźcie choć raz zróbcie jakieś spotkanie w Krakowie, też nas tu dużo jest...
Asiu, jestem z Warszawy więc organizuję coś w Warszawie. Ty jesteś z Krakowa więc zorganizuj coś w Krakowie![]()
Haha, nie no, tak sobie tylko marudzę.Zresztą w Krakowie są oprócz mnie trzy osoby, o których wiem, więc do zorganizowania się nie potrzeba jakoś dużo wysiłku.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)