Haha ...
Mi siê skojarzy³ jako br±zowy mi¶ z czarnymi uszami i zielonymi/czerwonymi oczami . xD
Ale mo¿e co¶ w tym jest . xDDD
Haha ...
Mi siê skojarzy³ jako br±zowy mi¶ z czarnymi uszami i zielonymi/czerwonymi oczami . xD
Ale mo¿e co¶ w tym jest . xDDD
Nie, ja wyobrazi³am go sobie zupe³nie inaczej.
No ja prawie tak samo (mimo ¿e nie mia³em pojêcia co to ten pedober), tyle, ¿e widaæ by³o w mej wyobra¼ni przez futro metal![]()
Souls are soft and fluffy.
Mi na pocz±tku wygl±da³ jak ten z filmu "AI-Sztuczna Inteligencja" (ogl±da³em).
Kiedy robi³ siê wiêkszy to wygl±da³ trochê jak mój michu (te¿ jest du¿y), a trochê jakby by³ w fazie przej¶ciowej miêdzy ma³ym a Du¿ym -> du¿y patrz poni¿ej!
Jak by³ du¿y to wygl±da³ jak przero¶niête wylinia³e i poturbowane michusko! (O ile istnieje takie s³owo...)
Zaborcza Krystyna!![]()
HAHA! Ja zawsze go sobie wyobra¿a³am jako morskiego nied¼wiedzia z rubinowymi , wy³upiastymi oczami. ;d
Ja zawsze my¶la³am ¿e mi¶ niez³y zkrót ma jasne futerko, rusza siê jak robot, znaczy tak siê zgina tylko w k±tach prostych i ma okr±g³e niewielkie oczka w srebrnej obwódce...![]()
Skoro forum jest trupem, to nikt nie zauwa¿y braku sygnatury, nie?
Ja wyobra¿a³a go sobie jako ¿ó³tego pluszaka z sier¶ci± Pedobeara...
Dla mnie to taki tradycyjny, br±zowy, ¶redniej wielko¶ci pluszowy mi¶ z czerwonymi i ¶wiec±cymi ¶lepiami. Swoj± drog± rozbawi³ mnie do ³ez tym tekstem. heh.
Ostatnio edytowane przez Drago ; 11-11-12 o 19:38
Ja wyobra¿a³am go sobie jako takiego ¶redniej wielko¶ci misia z ciemno-br±zowym futerkiem, który mia³ szkliste raz zielone, a raz czerwone oczy i rusza³ siê jak robot.
Ostatnio edytowane przez Drago ; 19-11-12 o 18:06
Jak ja o nim czyta³am to trochê siê go ba³am, jaka¶ taka schiza z dzieciñstwa - bojê siê pluszaków i klaunów. No wiêc zawsze mu ¼le z oczu patrzy³o (niewa¿ne czy by³y zielone, czy czerwone), rusza³ siê jako¶ tak ociê¿ale i w ogóle by³ straszny...
I can't drown my demons, they know how to swim
Aktualnie 1 u¿ytkownik(ów) przegl±da ten w±tek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 go¶ci)