Mi siê 2060 w ogóle nie podoba³o. Wszystko takie cukierkowate i zdominowane przez technologiê :/. Nie chcia³abym mieæ komplanta, chocia¿ mo¿e czasem by³by przydatny...
Mi siê 2060 w ogóle nie podoba³o. Wszystko takie cukierkowate i zdominowane przez technologiê :/. Nie chcia³abym mieæ komplanta, chocia¿ mo¿e czasem by³by przydatny...
– A tak w³a¶ciwie, co oznacza tre¶æ tego egzorcyzmu?
– Id¼ st±d i wychêdo¿ siê sam.
~ "Ostatnie ¯yczenie", Andrzej Sapkowski
Tak mo¿e byæ w prawdziwym ¿yciu!![]()
Podoba³a mi siê wizja z 2060 r. - oczywi¶cie pod warunkiem, ¿e uda³oby siê zapobiec katastrofie sprzed 2110 r. My¶lê, ¿e do tej katastrofy nie dojdzie - przyjaciele powinni wp³yn±æ na wa¿ne osobisto¶ci, by do niej nie dopu¶ciæ![]()
Je¶li chodzi o 2060 i komplanty - fajna sprawa, je¿eli uda³oby siê uchroniæ przed wszechobecnymi reklamami...To wszystko to jednak kolos na glinianych nogach, opowiadanie "Wêdruj±ce samog³oski" pokaza³o s³abo¶æ systemów zabezpieczaj±cych
![]()
Mówi±c "wa¿ne osobisto¶ci" o co ci chodzi³o?
¯eby poszli do Tuska i go wywalili? XD
//,,_'' - to nie jest cudzys³ów. "_" - to ju¿ nim jest. A je¶li chcesz mieæ dolny i górny, to kopiuj z worda.//Drago
Ostatnio edytowane przez Drago ; 24-07-14 o 14:19
Powinni mu wygarn±æ i pozjadaæ wszystkie sztuczne ro¶linki![]()
Nika mówi o IV W¦. Czy to znaczy ¿e wg. Pana Kosika 2060 rok to po III W¦?
Tu jest taka mapka okazuj±ca przysz³o¶æ ok. 2060 r.
http://www.wielkarzeczpospolita.net/...kaz=mapapolski
Aktualnie 1 u¿ytkownik(ów) przegl±da ten w±tek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 go¶ci)