Mnie siê podoba³ 2060 (komplanty i ministerstwo pogody).
A co do 2110, tylko to niby-drewno, a reszta to minusy.
//Zdania koñczymy kropk±.//Drago
Mnie siê podoba³ 2060 (komplanty i ministerstwo pogody).
A co do 2110, tylko to niby-drewno, a reszta to minusy.
//Zdania koñczymy kropk±.//Drago
Ostatnio edytowane przez Drago ; 16-06-12 o 19:08
4 na 3 osoby maj± problem z u³amkami!
Podoba³a mi siê wizja apokalipsy, ale jestem Punk-rockowcem, wiêc mam trochê inne pogl±dy ni¿ niektÓRZy...
Moim zdaniem w 2060 by³o za s³odko, jak powy¯si ujêli "cukierkowato" i ca³kowicie siê z tym zgadzam![]()
Ostatnio edytowane przez Fileas ; 29-12-12 o 14:44
Podoba mi siê wizja 2060, ale zmieni³bym te biomechy.
Ostatnio edytowane przez Drago ; 04-01-13 o 19:10
Ja uwa¿am, ¿e w przysz³o¶ci by³o za du¿o komputeryzacji. Wiem, ¿e to udogodnienie itp., ale same wielkie budynki, zero zieleni tylko drzewa ze ¶mieci... Nie, mi siê to nie podoba.
Ostatnio edytowane przez Fileas ; 27-06-13 o 19:20
W ogóle niez³± sobie nazwê wymy¶lili na pier¶cieñ - SKOCZYWROTANO a poza tym, to podobaj± mi siê rozmowy g³ównych bohaterów w PRZYSZ£O¦CI- np. kiedy rozmawiaj± o FLUSKAKACH
Ponadto autor w niesamowity sposób ³±czy ze sob± wszystkie czê¶ci, bo wzmiankê o FLUSKAKACH znajdujemy równie¿ w czê¶ci ¦WIAT ZERO. Tam kto¶ zadaje im pytanie: ALE CO TO S¡ W KOÑCU TE FLUSKAKI? (nie cytujê, bo nie pamiêtam zdania pierwotnego, w ka¿dym b±d¼ razie co¶ w tym stylu) No i w tym momencie zaczynam sie ¶miaæ, bo przypominam sobie wcze¶niejsze przygody bohaterów. Niew±tpliwie pecha maj± Ci, którzy nie zaczynali czytaæ od czê¶ci pierwszej, bo du¿o ich ominê³o. Pozdrawiam wszystkich fanów
![]()
Skoro wszystko przychodzi tak ³atwo bez wychodzenia z domu, ówcze¶ni ludzie musz± mieæ nudne ¿ycie, na pewno ograniczy³aby siê ilo¶æ czasu spêdzonego ze znajomymi. I te komplanty, zak³adam, ¿e zosta³y stworzone do prostego podgl±dania obywateli. Ale to tylko moja podejrzliwa wersjaA poza tym ¶rodowisko musi byæ za¶miecone, a przynajmniej zniekszta³cone tak aby by³o wygodniej ludziom, ¿eby mogli np. budowaæ okaza³e metropolie.
Ja sobie poczytam, bo ¿ycie jest krótkie.
Ostatnio edytowane przez Mortenka ; 06-04-14 o 14:43
powstrzymam tmk
Muszê siê nie zgodziæ, bo biomechy by³y najfajniejsze z roku...A w³a¶nie! To wcale nie jest 2110!
Felix powiedzia³, ¿e to co najmniej 2110!![]()
Ostatnio edytowane przez Mortenka ; 07-04-14 o 16:48
Ten 2110 rok to by³a wizja koñca ¶wiata, moim zdaniem. Takie jakby ostrze¿enie "Nie bawcie siê przyrod±, bo bêdzie ¼le". I w sumie to ostrze¿enie dobrze wysz³o.
Ostatnio edytowane przez Beztroski Czwartoklasista ; 02-01-15 o 09:37
Stawiam, ¿e to prawdopodobnie by³ 22 wiek, ale nie wiadomo który rok.
Zatem ja s±dzê, ¿e to by³o w latach 2110-2200.
Ostatnio edytowane przez Drago ; 19-07-14 o 15:24
Aktualnie 1 u¿ytkownik(ów) przegl±da ten w±tek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 go¶ci)