Zamierzasz napisaæ nastepne opowiadanie ala "Felix, Net i Nika" ?
Zamierzasz napisaæ nastepne opowiadanie ala "Felix, Net i Nika" ?
Na razie niestety nie planujê, ale dziêkujê za zwrócenie na mnie uwagi![]()
"Carpe Diem"Moda na ³aciñskie sentencje nie wygas³a
Zostaniesz pisark±...
"Cicho, szeroko jak okiem spojrzenie ¶le, jakie siê snuj± marzenia w b³êkitnej spowite mgle, w b³êkitnej spowite mgle..."
Naprawdê ¶wietnie piszesz! Pisz koniecznie jeszcze, jeszcze wiêcej![]()
Ostatnio edytowane przez Ola98 ; 31-07-13 o 15:56
Twoje opowiadanie jest genialne! Ty jeste¶ genialna! Pierwszorzêdny humor, wci±gaj±ca fabu³a. Du¿ym plusem jest równie¿ w±tek Glorii ( mej ulubionej ; ). Co ciê inspiruje? Uh, chcê pisaæ tak dobrze jak ty! ¯a³ujê, ¿e dopiero teraz odkry³am ten temat, bo to jest ¶wietne, cudowne, najlepsze... [ brak s³ów ] Gratulujê, jednym s³owem.
Ja?!
Dziêkujê za mi³e s³owa! Niestety pewnie sama nie dosz³abym do tego poziomu, ale podobno dobrze potrafiê wpasowaæ siê w ju¿ wytworzon± atmosferê jakiego¶ tekstu. Na ogó³, w tym równie¿ w przypadku tego opowiadania, inspirujê siê muzyk±. Kiedy jaka¶ fabu³a mnie wci±gnie, widzê jej elementy w ka¿dym utworze, który s³yszê, wiêc nietrudno mi wymy¶laæ dalej
¯yczê bardziej spektakularnych sukcesów pisarskich od moich!
To opowiadanie to jest... Znacie teoriê jak pisaæ pod tytu³em "p³atek ¶niegu"? Twoje opowiadanie jest w³a¶nie takim p³atkiem ¶niegu, o najwy¿szym poziomie dopracowania. Ka¿dy szczegó³...
Po prostu brawo!
"¯ycie jest zbyt powa¿ne, by o nim powa¿nie mówiæ."
Oscar Wilde
Taaa, piêkne czasy, gdy na szucie b³agali¶my o fragi. Jedno z najlepszych opowiadañ tutaj. Mam nadziejê, ¿e Autorka ruszy nieszlachetn± czê¶æ pleców i napisze co¶ nowego.
"Vive in umbra, utinam lucem creare"
"My, sady¶ci, wiemy jak bawiæ siê bez ma³aWiemy jak katowaæ, by ofiara zap³aka³aTo jest ta cudowna krew
To jest nasz morderczy zewMamy no¿e, których nie ma nikt innyDo zabawy ogieñ i sznurNa pale nawlekamy niewinnych
Och, przecie¿ piszê. Chore, niedokoñczone, ponure i nie na temat. I nie na to forum. My¶lê, ¿e to ju¿ nie by³oby to samo. Jaki ze mnie ponurak! Niewa¿ne. Chyba nigdy siê Wam nie nadziêkujê. Kocham Was bardzo.
Aktualnie 1 u¿ytkownik(ów) przegl±da ten w±tek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 go¶ci)