s. 463
Tekst Neta
- Podkute uranowymi kopytami ciary przecwalowa³y mi po plecach
s. 463
Tekst Neta
- Podkute uranowymi kopytami ciary przecwalowa³y mi po plecach
Najlepsze by³o to:
-... Co s±dzisz o filmie?(Eryka)
-Filmie? Jakim filmie? Gra Bruce Willis?(Gilbert)
To jest (dla mnie) najlepsze!-Dlaczego akurat z³y brat? [...]
- Nie wiem. Mogli¶my go nazwaæ Zaborcza Krystyna!![]()
Zaborcza Krystyna!![]()
"To jest tak durne, ¿e a¿ na szóstkê!"
Ogólnie najlepsze by³y momenty w WYSOKIM NISKIM S¡DZIE i rozmowa pana Bieleckiego z panem Januszem
I randka te¿ fajnie siê im uda³a.
str. 401.
Wiem, ¿e nie¶mieszne ale jako¶ mi siê podoba.Na swoje nieszczê¶cie jedyny w hali mia³ zasilanie zewnêtrzne. Jego walka zosta³a wiêc zakoñczona przez ma³ego robota serwisowego, który wyci±gn±³ mu wtyczkê ze ¶ciany, by chwilê pó¼niej samemu zostaæ wy³±czonym, gdy spad³a na niego piê¶æ srebrnego robota.Bardziej trochê ¿a³osne.
str. 407.
Mam dziwne poczucie humoru. Skojarzy³o mi siê z piwem...Trzy policyjne ciê¿arówki i dwa lekko opancerzone samochody ¿ubr skrêci³y [...]
str. 451.
Muahaha... o.o[..] Wygl±da na to, ¿e ten wieczór spêdzimy razem.
- Nie wygl±dasz na zachwyconego.
- Nie, to nie to...
- Ej, przecie¿ wiemy o co ¶miga.
[...]
- Móg³by¶ mówiæ trochê ciszej - poprosi³ Felix, gdy kelnerka odesz³a.
- Normalnie jutro napisz± o tym w ,,Kronice Sensacyjnej``. - Net rozkrêca³ siê. - Sprzedam tego newsa za parê stów.
- Przestañ. - Rozbawiona Nika szturchnê³a go w ramiê. - Bo ci przypomnê, jak siê uczy³e¶ p³ywaæ w wakacje.
Net spojrza³ na ni± zaniepokojony.
str. 303.
str. 475.- Równie dobrze mogli¶my nadaæ mu imiê Zaborcza Krystyna albo Tysi±c Zamy¶lonych Nutrii.
str. 476.- Gigli, gigli, gigli... - Mama Felixa zaczê³a je ³askotaæ.
Syn spojrza³ na ni± z lekkim zaskoczeniem. Dlaczego kobiety tak siê zachowuj±, kiedy zobacz± ma³e dzieci?
str. 483.- Jacys³aw i Hermenegilda bêd± mieli ciê¿kie ¿ycie w szkole.
A¿ mi ¶linka polecia³a na sam± my¶l.[...] S± pyszne kie³baski z piesków preriowych... Nie, przepraszam, to tylko taka nazwa.
Fajna by³a jeszcze rozmowa pana Janusza z panem Bieleckim o ¶lubie.No i oczywi¶cie o Najwy¿szym S±dzie ( nie bêdê siê ograniczaæ )
Ostatnio edytowane przez Scrawls ; 25-03-12 o 13:34
Addicted to reading...
Uwielbiam rozdzia³ z wysokim s±dem.Musimy uznaæ,¿e akt wandalizmu dopu¶ci³y siê chodz±ce ty³em zielone ludziki, ubrane w bioskafandry wzorowane na Felixie, Necie i Nice
Ostatnio edytowane przez Drago ; 24-11-12 o 13:42
,,-¯adnych laserów ani miotaczy antymaterii..-stwierdzi³ po chwili z rozczarowaniem Net- Ta walka robotów wygl±da jakby stare baby ok³ada³y siê siatami''.
Aktualnie 1 u¿ytkownik(ów) przegl±da ten w±tek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 go¶ci)