s. 463
Tekst Neta
- Podkute uranowymi kopytami ciary przecwalowały mi po plecach
s. 463
Tekst Neta
- Podkute uranowymi kopytami ciary przecwalowały mi po plecach
Najlepsze było to:
-... Co sądzisz o filmie?(Eryka)
-Filmie? Jakim filmie? Gra Bruce Willis?(Gilbert)
To jest (dla mnie) najlepsze!-Dlaczego akurat zły brat? [...]
- Nie wiem. Mogliśmy go nazwać Zaborcza Krystyna!
Zaborcza Krystyna!
"To jest tak durne, że aż na szóstkę!"
Ogólnie najlepsze były momenty w WYSOKIM NISKIM SĄDZIE i rozmowa pana Bieleckiego z panem Januszem
I randka też fajnie się im udała.
str. 401.
Wiem, że nieśmieszne ale jakoś mi się podoba. Bardziej trochę żałosne.Na swoje nieszczęście jedyny w hali miał zasilanie zewnętrzne. Jego walka została więc zakończona przez małego robota serwisowego, który wyciągnął mu wtyczkę ze ściany, by chwilę później samemu zostać wyłączonym, gdy spadła na niego pięść srebrnego robota.
str. 407.
Mam dziwne poczucie humoru. Skojarzyło mi się z piwem...Trzy policyjne ciężarówki i dwa lekko opancerzone samochody żubr skręciły [...]
str. 451.
Muahaha... o.o[..] Wygląda na to, że ten wieczór spędzimy razem.
- Nie wyglądasz na zachwyconego.
- Nie, to nie to...
- Ej, przecież wiemy o co śmiga.
[...]
- Mógłbyś mówić trochę ciszej - poprosił Felix, gdy kelnerka odeszła.
- Normalnie jutro napiszą o tym w ,,Kronice Sensacyjnej``. - Net rozkręcał się. - Sprzedam tego newsa za parę stów.
- Przestań. - Rozbawiona Nika szturchnęła go w ramię. - Bo ci przypomnę, jak się uczyłeś pływać w wakacje.
Net spojrzał na nią zaniepokojony.
str. 303.
str. 475.- Równie dobrze mogliśmy nadać mu imię Zaborcza Krystyna albo Tysiąc Zamyślonych Nutrii.
str. 476.- Gigli, gigli, gigli... - Mama Felixa zaczęła je łaskotać.
Syn spojrzał na nią z lekkim zaskoczeniem. Dlaczego kobiety tak się zachowują, kiedy zobaczą małe dzieci?
str. 483.- Jacysław i Hermenegilda będą mieli ciężkie życie w szkole.
Aż mi ślinka poleciała na samą myśl.[...] Są pyszne kiełbaski z piesków preriowych... Nie, przepraszam, to tylko taka nazwa.
Fajna była jeszcze rozmowa pana Janusza z panem Bieleckim o ślubie. No i oczywiście o Najwyższym Sądzie ( nie będę się ograniczać )
Ostatnio edytowane przez Scrawls ; 25-03-12 o 13:34
Addicted to reading...
Uwielbiam rozdział z wysokim sądem.Musimy uznać,że akt wandalizmu dopuściły się chodzące tyłem zielone ludziki, ubrane w bioskafandry wzorowane na Felixie, Necie i Nice
Ostatnio edytowane przez Drago ; 24-11-12 o 13:42
,,-Żadnych laserów ani miotaczy antymaterii..-stwierdził po chwili z rozczarowaniem Net- Ta walka robotów wygląda jakby stare baby okładały się siatami''.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)