Na pewno nie może być całkiem normalna, skoro dogaduje się ze Stokrotką... Ale fajnie, że jest ktoś z rodziny Niki...
Na pewno nie może być całkiem normalna, skoro dogaduje się ze Stokrotką... Ale fajnie, że jest ktoś z rodziny Niki...
Amelia była... ciekawa. Cóż, była zacofana o... nie wiem ile ale to fajnie współgrało z tym, co robią nastolatkowie w 21 wieku. Ja nie wiem jak można zakazać wchodzenia do kina z popcornem czy colą!
"Odrzucam waszą rzeczywistość i zastępuję ją swoim własnym światem!."Adam Savage︻芫----
Wątek ciekawy... Szkoda, że odpadła :/
Zaborcza Krystyna!![]()
Może jeszcze wróci... Albo ktoś inny z rodzinki...![]()
"Vive in umbra, utinam lucem creare"
"My, sadyści, wiemy jak bawić się bez małaWiemy jak katować, by ofiara zapłakałaTo jest ta cudowna krew
To jest nasz morderczy zewMamy noże, których nie ma nikt innyDo zabawy ogień i sznurNa pale nawlekamy niewinnych
Oby. Była epicka.
Faktycznie, nigdy o tym nie myśleliście, że Nika może mieć jakieś dalekie rodziństwo? Hm... wątek może się dziwnie rozwinąć...
"Odrzucam waszą rzeczywistość i zastępuję ją swoim własnym światem!."Adam Savage︻芫----
Rodzeństwo w sensie rodzinę. Acz rodzeństwo też byłoby spoko. Rude. Z mocami. Niezły pomysł.
Ostatnio edytowane przez Alfa ; 09-01-14 o 21:38
"Vive in umbra, utinam lucem creare"
"My, sadyści, wiemy jak bawić się bez małaWiemy jak katować, by ofiara zapłakałaTo jest ta cudowna krew
To jest nasz morderczy zewMamy noże, których nie ma nikt innyDo zabawy ogień i sznurNa pale nawlekamy niewinnych
Myślę, że Emalia nie jest taka złaNa początku OKROPNIE mnie wkurzała!!! Ale po jakimś czasie, przyzwyczaiłam się do jej "nienormalnych" zachowań
![]()
Przede wszystkim zachowała się spoko jak nie poleciała od razu na policję po wyznaniu prawdy o tacie Niki przez Mamę Felixa![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)