- [...] Eee... A co znaleźliśmy?
- Zobaczysz. Idziemy do pałacu. Sprowadź Anguę, może być nam potrzebna. I przygotuj nakaz rewizji.
- To znaczy młot, sir?
Vimes i Marchewa,
Na glinianych nogach, T. Pratchett
Świetna wyklejka! Ja niestety kupuję w Empiku, będę miała książkę w piątek. Czekam z niecierpliwością!![]()
Skończyły się polowania na czarownice. Teraz czarownice polują na ludzi.
Nie zgodzę się z ka123, według mnie wyklejka jest średnia i kiepsko wypada na tle wcześniejszych. Ot, trochę spamu, żeby nie było pustego miejsca, spójrzcie sobie na jej wygląd w GNL. Większość rysunków była rysunkami pomagającymi w wyobrażeniu tekstu, np. wyglądu pełzacza czy statku taty Felixa, tylko kilka z nich było nic nie wnoszącym, jak miś, snowboard czy niedźwiedź polarny. A w BM? Po co mi wiedzieć, jak wygląda hamburger, obudowa serwera, kamera, dwa tryby czy tabliczka znakująca Rondo Babka?
No, ale najważniejsza jest treść, wyklejka to tylko uzupełnienie![]()
Mnie również wyklejka się nie podoba... odnoszę wrażenie, że to wszystko jest coraz bardziej na siłę...
Pomijając to co powiedział Magix, nie ma też tych zabawnych elementów, jak np. lampa o napędzie chomikowym na którejś z poprzednich części. Zresztą wrzucenie Konpopoza i na wyklejkę, i na okładkę jest wrednym pójściem na łatwiznę ze strony pana Kosika. Ja chcę więcej, a nie, to co już mam.![]()
Myślę, że po prostu p. Kosik - jak znaczna część ludzi - gdy dostał trochę więcej czasu, to odlożył wszystko na ostatnią chwilę, a później już tego czasu brakowało i wyszło, jak wyszło.
- [...] Eee... A co znaleźliśmy?
- Zobaczysz. Idziemy do pałacu. Sprowadź Anguę, może być nam potrzebna. I przygotuj nakaz rewizji.
- To znaczy młot, sir?
Vimes i Marchewa,
Na glinianych nogach, T. Pratchett
A mi się podoba. Na środku można było dać co innego, bo taka duża, błękitna plama![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)