Mo¿e ubito sesjê a Shout siê obrazi³.
Mo¿e ubito sesjê a Shout siê obrazi³.
Zobacz koniecznie!
askme.semantiq.eu - This is a really simple tool, which can help you learn vocabulary via old school flash cards technique.
Bonded Balls[/b] - Moja gra logiczna na androida. Proste zasady, lecz trudne poziomy
Od wczoraj mi siê co¶ skopa³o i widzê wszystko co inni pisz±, a moje wiadomo¶ci id± w las.
Wiek to stan cia³a, a nie umys³u.
Ja mam firefoxa na komputerze, chroma na laptopie a safari na ipadzie. (kto¶ z was wie co to ipad?)
I na wszystkich urz±dzeniach Ci ¶miga shoutbox? Przyznam szczerze, ¿e na iOS nie wchodzi³em jeszcze na forum.
iPad jest chyba znanyJa mam MBP 13' 2,66ghz
(musia³em siê pochwaliæ)
i iPoda Touch 4g 64gb <dumny> ;D
Ogólnie, ¶miga ci all?
¦miga bo iPad to ten sam iOS co na iPod Touch, skoro mi ¶miga to jemu te¿ powinno
A pytaj±c siê czy kto¶ wie co to ipad, gdy na forum rz±dzi dwój apple maniaków?![]()
Strasznie ci bedzie forum mulic na iphonie. Skoro u mnie sie troche tnie to u ciebie bedzie jeszcze gorzej. Ogó³em shout ju¿ wszêdzie dzia³a wiêc looz![]()
@bim's
To jak z tym notice'm? Robicie go czy nie? Mogê napisaæ bota który bêdzie siê wszystkim zajmowa³*, bo mam trochê wolnego czasu.
* - Info o nowych postach, wiadomo¶ci z RSS i co tylko.
Zobacz koniecznie!
askme.semantiq.eu - This is a really simple tool, which can help you learn vocabulary via old school flash cards technique.
Bonded Balls[/b] - Moja gra logiczna na androida. Proste zasady, lecz trudne poziomy
Notice jest w planach. Mam ma³o czasu, ost. organizowali¶my konkurs. Jak bêdê móg³ to to zrobiê.
Aktualnie 1 u¿ytkownik(ów) przegl±da ten w±tek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 go¶ci)