Minecraft to faktycznie świetna gra ale po dłuższym graniu wszędzie widziałam klocki z Minecraft'a. Co do lego uwielbiam. Jedno i drugie rozwija kreatywne myślenie.
Minecraft to faktycznie świetna gra ale po dłuższym graniu wszędzie widziałam klocki z Minecraft'a. Co do lego uwielbiam. Jedno i drugie rozwija kreatywne myślenie.
Gram w MC, lubię tę grę. Wcale nie trzeba się od niej uzależniać, nie grałam w nią od jakiegoś miesiąca, choć wcale nie znudziła mi się To po prostu jest trochę nowocześniejsze lego. Ludzie, którzy tęsknią za klockami, mogą sobie pobudować bez poczucia "dziecinności ".
//Jeśli chcecie dolny cudzysłowów, to kopiujcie go z Worda. Jeśli Wam się nie chce, to używajcie cudzysłowów angielskich. Przecinki jako cudzysłów są zakazane.//Drago
Ostatnio edytowane przez Drago ; 17-10-12 o 16:22
Minecraft jest fajny tylko nie działa dobrze na moim kompie. Nie mogę już się doczekać 1.7 gdy dodadzą smoki, kaniony i inne rzeczy.
Smoki? Jej! Czas poczytać o nowych wersjach (i przy okazji może kupić premium...).
Pytanie do moda lub admina czy można tu podawać IP fajnych serwerów?
Niech będzie, że można, ale pamiętajcie, że kupując grę, wspieracie jej twórców!
Jednym z IP jest hub.dwarfscraft.com - jest to serwer, który podzielony jest na cztery podserwery: Dwarves vs. Zombies, skyblock, pvp i Mob Arena.
Ostatnio edytowane przez Fileas ; 24-09-13 o 14:51
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)