Wymyślajcie różne obrzydlistewka na lekcje Butlera i piszcie! Wszystkie chwyty dozwolone ;P
Wymyślajcie różne obrzydlistewka na lekcje Butlera i piszcie! Wszystkie chwyty dozwolone ;P
Myślę, że to będzie zdeka obrzydliwiaste. Pewnie wystąpi tu wiele pomysłów z wydzielinami lub czymś, co "należy" do człowieka, o ile temat nie będzie zablokowany. Ja może zacznę od czegoś mało wymiotnego:
mleko+pepsi+kawałki ryby+cukier+sól+flaki+kompot+czekolada+tłuszcz z obiadu+ketchup. Wymieszać i gotowe . Substancja gotowa do badania, wąchania i smakowania.
Fajne, ale nie chodzi tylko o mikstury. Mogą, a nawet powinny być to jakieś zwierzęta, rośliny, ryby czy substancje wspomagające jak meganawóz
Może, Może... mało obrzydliwe, ale cóż... kroszyla? szynszyla w łuskach
A może Kotopies? Tak mi się skojarzyło z tą bajką... i ze sklepem zoologicznym XD. Albo stopaktus - kaktus, który potrafi chować kolce. Także mało obrzydliwe, ale nie należę do ludzi bardzo kreatywnych w tym temacie.
A może flakoniia? Krzew do hodowania flakonów od razu z czymś w środku. Haczyk: nigdy nie wiesz z czym ;P
Jestem nieuczciwy i uczciwie możesz liczyć na moją nieuczciwość. Bo uczciwi są nieprzewidywalni.. Zawsze mogą zrobić coś niewiarygodnie.. głupiego.
Hej rybomordy! Chcesz negocjować obślizgły palancie? Spójrz co mam! Mam słoik pełen ziemi! Mam słoik pełen ziemi! I zgadnij co jest w środku?!
-Jack Sparrow
-Kapitan Jack Sparrow
-Chyba najgorszy pirat o jakim słyszałem...
-ale słyszałeś?
Kapitan Jack Sparrow
Dobre! Dziurawiec niepospolity - krzak na którym rosną... DZIURY!
<inspiracja: Akademia Pana Kleksa - fabryka dziur i dziurek>
Królik giganturka - królik, który ma być mały, a jest duży <w przeciwieństwie do miniaturki, która ma być mała, a jest całkiem spora...>
To też mało obrzydliwe, ale kreatywne.
Hmmm... sucha woda?
Takich dwóch, jak nas trzech, nie ma ani jednego!
Woda w proszku <nie obrzydliwe> a może sekcja żaby?
,,Miłość jest wtedy, kiedy wychodzisz coś zjeść i dajesz komuś większość swoich frytek, nie oczekując ani jednej w zamian''.
?abonia doskonała rosnie na niej skrzek abra-katasrowa wydział botaniki
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)