Co sądzicie o audiobooku podoba się wam czy nie?
Co sądzicie o audiobooku podoba się wam czy nie?
Podoba? Czy to się może podobać? On jest straszny! Już ładniej by wyszło, gdybym sama nagrała i słuchała xD
Też słuchałem ale tylko wieczorem żeby szybciej zasnąć...
Wprawdzie nie mam audiobooka, ale też tak zawsze robię... Mam nawet jedną płytę wymierzoną tak że kończy się kiedy zasnę. A żeby nie było offtopu: uważacie że nie warto kupować?
Ile razy mam ci powtarzać, że nikt nie może wiedzieć, CO BY BY?O GDYBY?
*
Miłośniczka Opowieści z Narnii.
*
Lubię Gravy. Pomarańczowe.
*
Nie słuchaj mnie. Gadam bzdury.
Raczej nie. Chyba, że ktoś tak lubi, ale nie wygląda na to, by ten audiobook był chociaż dobrej jakości.
- [...] Eee... A co znaleźliśmy?
- Zobaczysz. Idziemy do pałacu. Sprowadź Anguę, może być nam potrzebna. I przygotuj nakaz rewizji.
- To znaczy młot, sir?
Vimes i Marchewa,
Na glinianych nogach, T. Pratchett
Ja mam audiobooka tej książki i szczerze jak go słuchałam to ciężko się było na początku przyzwyczaić ale po kilkudziesięciu minutach idzie już z górki i nie jest aż tak źle.
"To że milczę nie znaczy że nie mam nic do powiedzenia"
I tak pokupuję, tak dla zasady. Ale fatalnie. Mam GNL. Ścieżki kończą się w dziwnych miejscach- nie na "trzech kropkach" tylko np. w środku dialogu. W jednym miejscu zamiast Nika jest Nina...
Akcja z listem całkowicie przeinaczona. Net wysyła tam list do Burmistrza a listonosz uświadamia go, że w Warszawie jest Prezydent...
Może kiedyś posłucham, ale wątpię. Nie licząc Harry'ego Pottera, czytanego przez Fronczewskiego, nigdy nie miałem większej styczności z audiobookami i mówiąc szczerze nawet nie czuję takiej potrzeby.
Z ciekawości, co jest tam przekręconego? W książce jest dokładnie tak jak napisałaś.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
Ja jakoś do audiobooków nie mogę się przekonać - nie mogę się skupić na historii czytanej, jeśli robię coś innego.
Ostatnio edytowane przez Drago ; 29-03-15 o 18:52
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)