Je¶li nie ma limitów to znaczy, ¿e mo¿e byæ.![]()
Je¶li nie ma limitów to znaczy, ¿e mo¿e byæ.![]()
Haha. Mo¿e narysujê i wygram losowanie. Bo zdolno¶ci serio nie mam, pomys³u te¿. Zajrzyjcie tutaj, w ostatnich komentarzach wys³a³em linka do rysunku podpisanego Caban - http://rafalkosik.com/konkurs-na-rysunek-cabana:
Haha, rysowaæ nie umiecie? Uczcie siê, oto mój rysunek:
http://zapodaj.net/06a8c0131f5d.jpg.html
I co? Zazdro¶cicie mi talentu? Ha! I tak wygram ten konkurs!
?artuje, oczywi¶cie![]()
Edit: Hurra! Skoñczy³em.
Kawa³eczek maila wys³anego do konkursu
Rosiczka nie jest moim dzie³em. Wykorzysta³em fakt, ¿e nie jest napisane nic o tym, ¿e ma byæ wykonana przeze mnie. Mam j± tylko wkomponowaæ <lolface>. Wiem, zrobi³em to tragicznie, ale jak mówiê, liczê na wylosowanie mnie.
U¿ywa³em programu Gimp (najnowsza stabilna wersja)![]()
Ostatnio edytowane przez muuz2 ; 03-08-10 o 23:51
Hah, ja te¿ skoñczy³am. Wys³a³am ju¿ na podanego maila.
Moja rosiczka jest wykonana w 3D, w BlenderzeA wstawiana, oczywi¶cie, w Paincie.
Paint rz±dzi!
![]()
Siema,ju¿ mam 90% za dwa dni rosiczka bêdzie gotowa.Robiona w Gimpie i Paintcie. Jak sadzicie ile osób wziê³o odzia³ w konkursie oprócz tych w tym temacie?
Uff... wreszcie xD Chyba mi rêka odpadnie... Zrobi³am rosiczkê w Paincie, choæ mia³am szukaæ jakiego¶ lepszego programu. Nie s±dzê, ¿ebym wygra³a pierwsz± nagrodê, ale zawsze pozostaje nadzieja na dwie losowane![]()
Polecam program Gimp ja swoj± robi³em najwiêcej w³a¶nie w Gimpie i trochê w Paincie![]()
Rosiczka gotowa![]()
Pewnie nie mam za du¿ych szans, ale zawsze liczê na mo¿liwo¶æ wygranej przez losowanie![]()
Wys³a³amRobi³am j± od jakiego¶ czasy "po kawa³ku". Dobrze ¿e sobie przypomnia³am ¿e do dzi¶ jest termin... Nie wysz³a dok³adnie jak chcia³am, ale jak na moje mo¿liwo¶ci to jest bardzo OK
Mo¿e bêdê mieæ szczê¶cie i zostanê wylosowana?
Kto jest w komisji?Bim i bartg?
Admini i modzi. Jak zawsze zreszt±. A i tak wszystkie prace beda opublikowane. Ha, mo¿e ekipa filmowa siê nawet zainspiruje
?
Aktualnie 1 u¿ytkownik(ów) przegl±da ten w±tek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 go¶ci)