Ja założyłem ten temat, wiec też coś wstawię, ale mnie tu dłuuugo nie było ;-;
Jest to fanart z serii "Soul Eater" przedstawiający głównych bohaterów
![]()
Ja założyłem ten temat, wiec też coś wstawię, ale mnie tu dłuuugo nie było ;-;
Jest to fanart z serii "Soul Eater" przedstawiający głównych bohaterów
![]()
Dobra... może nie mam aż takiego talentu jak większość ludzi na tym forum [patrz: praca powyżej], ale uznalam, że i tak to wstawię:
stan.jpg
Praca zrobiona tuszem na zajęciach artystycznych. Żeby nie było, facet na obrazku to Stan Lee, choć chyba trochę go odmłodziłam.
PS
Tak, ta ręka jest jego.
W piewszej chwili myslalam, że ktoś go puka w głowę.
K_i_R, jak zrobiłeś krew na rysunku? I w czym lub czym to robiłeś?
Konpopoz_i_Roznakin świtenie zrobiony efekt krwi, bardzo mi sie podoba
Keitissa nie ładnie jest umniejszać talentu ludziom, którzy sie starają i wstawiają tu swoje prace. Masz problem z cieniowaniem, np. pod szyją nie dałaś cienia, a z drugiej strony zmarszczki zaznaczyłaś mocną czarną krechą zamiast je wskazać cieniowaniem lub lżejszą linią.
Umniejszałam komuś? Nie miałam takiego zamiaru.
No więc Robiłem to na kartce z bloku technicznego, markerami Graph'it i Promarker, a krew zrobiłem czerwonym tuszem
Jak? Bierzesz łyżeczkę i troszeczkę na nią nabierasz czerwonego tuszu (MAŁO, bo jeszcze się zmarnuje xD) i pędzelkiem roztrzepujesz w pożądanym kierunku![]()
Uwaga uwaga, bo wstawiam moją pracę z plastyki "szkic osoby":
DSC_0231.jpg
"Odrzucam waszą rzeczywistość i zastępuję ją swoim własnym światem!."Adam Savage︻芫----
Konpopoz_i_Roznakin, Świetny fanart. Maka wyszła ci najlepiej :3
To może i ja coś wstawię... Felix Net i Nika z okładki Orbitalnego Spisku w skali 2:1(rysunek bardziej konstrukcyjny niż kreatywny ale ja jestem z niego niezmiernie dumna) tylko brakuje jeszcze dłoni Neta i Niki i kolców kolcobota
FNiN5-1.jpgFNiN5.jpgFNiN5-2.jpgFNiN5-3.jpg
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)