Ja bym powiedzia³ ¿e Kosikowi po prostu pasowa³o co¶ takiego do akcji![]()
Ja bym powiedzia³ ¿e Kosikowi po prostu pasowa³o co¶ takiego do akcji![]()
Ja my¶lê ¿e ta ska³a to AI. Umia³a robiæ du¿o rzeczy. Byæ mo¿e prehistoryczni ludzie znale¼li t± ska³ê. Od zawsze mo¿na by³o po niej "malowaæ". Ci prehistoryczni ludzie nie¶wiadomie stworzyli AI. To moja teoria.
A ja my¶le to co Felix zjedzie siê po³owa IBN i Dzem jak w kanapce
Jak to, co siê stanie? To, co (najprawdopodoibniej) powtarza³o siê od zarania: Kto¶ j± znajdowa³, potem zapominali na kilka wieków, a potem znowu znalaz³ siê ciekawski... Tylko teraz IBN zainteresowa³o sie tym, po jakim¶ czasie przestan± j± badaæ i znowu wszyscy zapomn±... Taka jest moja teoria.
Lepiej bez celu i¶æ naprzód ni¿ bez celu staæ w miejscu, a z pewno¶ci± o niebo lepiej, ni¿ bez celu siê cofaæ.
(Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy)
################################################## #############
Ka¿dy szermierz d**a, kiedy wrogów kupa.
(Sheldon Skaggs)
Wy³±cz± j±, a potem kto¶ niepowo³any w³±czy (albo ona siê sama) i historia zacznie siê od nowa!
Zaborcza Krystyna!![]()
Kto¶ ciekawski siê tam jako¶ dostanie...![]()
Zaborcza Krystyna!![]()
Ska³a sobie po prostu bêdzie, nikt jej nie wy³±czy. Byæ mo¿e IBM bêdzie j± badaæ, a mo¿e nawet sprowadzi kilka osób ze zdolno¶ciami Niki i zacznie wykorzystywaæ Ska³ê do w³asnych celów.
Je¿eli po tej skale da siê rysowaæ oznacza to, ¿e po pewnym czasie woda rozmyje ska³ê i ta ska³a zniknie.
Ostatnio edytowane przez Mortenka ; 07-01-16 o 23:03
Najprawdopodobniej zbadaliby i zataili potem po³o¿enie maszyny.
Aktualnie 1 u¿ytkownik(ów) przegl±da ten w±tek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 go¶ci)