A się czepiacie ostatnio... To był pilny temat, niecierpiący zwłoki. Więc napisałem tak, bo chociaż część modów była tamtego dnia na forum i pisała w innych tematach, to jakoś nie chciało jej się chyba zajrzeć do działu dla ZarząduZamieszczone przez Klaudia
. I całe szczęście, że nie czekałem kolejnych dni, tylko wyszedłem z projektem regulaminu do szerszego grona. Gdyby czekał, to pewnie dopiero za miesiąc coś byśmy uzgodnili. Poza tym, jest jeszcze inna kwestia... Skoro żaden z pięciu modów nie odpowiedział, to może po prostu trzeba Wam kogoś do pomocy? Może za mało Was jest? Albo za mało aktywni jesteście
. Mc Lee na przykład... Kiedy on tu ostatnim razem zawitał? Podróżnik pisał w innym temacie, że warto byłoby dobrać jeszcze jednego moda. Ja myślę, że warto byłoby przeprowadzić renowację już istniejących
. Przegrupować się, uzupełnić szeregi.
Co do poprawnej polszczyzny... Usunięcie "bezwzględnie" wystarczy? To na co tyle gadania, droga Klaudio. Wszyscy chyba przecież zdają sobie sprawę, że za "wole" (które to słowo samo w sobie jest jak najbardziej poprawne
) nie będzie ostrzeżeń.