<
Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 8 9 10
Pokaż wyniki od 91 do 96 z 96

Wątek: Zmiany

Antyspiskowiec Awatar kam193
    28

Domyślnie Odp: Zmiany

Co do zmiany w regulaminie, to nie lepiej napisać, że użytkownik może zostać zbanowany w wyjątkowych wypadkach bez przekroczenia ilości ostrzeżeń, a po zbanowaniu rozpoczyna się trwające dwa-trzy dni głosowanie Zarządu nad utrzymaniem owego bana. Decyduje większość oddanych głosów, chyba, iż będzie ich po równo - wówczas głosy administratorów są ważniejsze od głosów moderatorów i super moderatorów, a głosy super moderatorów są ważniejsze od głosów moderatorów.
    Dobranoc.
    Doba powinna trwać 30 godzin!

Skargi, prośby, odwołania do mnie - poradnik > > >
    - [...] Eee... A co znaleźliśmy?
    - Zobaczysz. Idziemy do pałacu. Sprowadź Anguę, może być nam potrzebna. I przygotuj nakaz rewizji.
    - To znaczy młot, sir?

Vimes i Marchewa,
    Na glinianych nogach, T. Pratchett

Fan FNiN Awatar Klaudia cD.
    30

W sumie kam dobrze prawi, tylko tę część:
    Cytat Zamieszczone przez kam193 Zobacz posta
    wówczas głosy administratorów są ważniejsze od głosów moderatorów i super moderatorów, a głosy super moderatorów są ważniejsze od głosów moderatorów.
    zamieniłabym na:
    wówczas decyduje ranga głosujących członków zarządu
    ?eby było krócej.

A co do przekleństw na shoucie: za każde miałoby być ostrzeżenie? Chat jest nieco luźniejszy od forum, więc raczej jeżeli już, to za nagminne ich używanie. Moim zdaniem.
    Ostatnio edytowane przez Klaudia cD. ; 02-04-10 o 14:26

Zagorzały Fan FNiN Awatar Luk
    1,752

Hmm... Ale to w sumie sprowadza się do tego samego, co wniosek o niesłuszny ban . Jeśli jakiś mod lub admin kogoś zbanuje, a jakiś inny mod lub admin uzna że to nie sprawiedliwe, to decyduje ranga albo większość głosów. O tym też jest mowa w regulaminie. Więc może darujmy sobie dodatkowe wzmianki o głosowaniach. Będzie jeszcze krócej i prościej. Dalej uważam, że wystarczy wyciąć po prostu fragment z tego punktu i tyle .

EDIT: A, jeszcze co do przekleństw... Na forum to jak się chociaż jedno trafi - warn. Może na shouta faktycznie można trochę przymknąć oko, ale dość ciężko zdefiniować "nagminne używanie". Chyba że na wyczucie. Ale jak wiadomo różni ludzie mają inne wyczucie. Ja bardzo jestem na tym punkcie czuły .
    Ostatnio edytowane przez Luk ; 02-04-10 o 14:53
    Każdą sprawę można rozwiązać w trojaki sposób: dobrze, źle i po mojemu.
    Fear leads to anger; anger leads to hate; hate leads to suffering. - Yoda

"Cudzej pizzy się nie zeżera!"
    ~Buka

Super Moderator FNiN Awatar Jasti
    32

Luk, przeczytaj sobie mój dopisek pod Twoim postem. To co zrobiłeś było naprawdę... masakrycznie dziwne -.- To jak krzyknąć na kogoś 'Ku*wa, nie przeklinaj!'.
    //?e co? A, no tak... Faktycznie. Zapomniałem o gwiazdce //luk

Zmiana punktu regulaminu wydaje mi się bez większego znaczenia. Uważam, że zmienić można, ale nie trzeba.
    Ostatnio edytowane przez Luk ; 02-04-10 o 16:40
    "Bar Najlepsze Żeberka Hargi w pobliżu portu prawdopodobnie nie zalicza się do najlepszych lokali miasta. Obsługuje klientów, którzy preferują ilość nad jakość i rozbijają stoły, jeśli jej nie dostaną. Nie szukają potraw wyszukanych czy egzotycznych, ale wolą dania konwencjonalne, jak embriony ptaków nielotów, mielone organy w powłoce jelit, plastry ciała świń czy bulwy bylin przypalane w zwierzęcym tłuszczu; w ich gwarze określa się je jako jajka, kiełbasę, bekon i frytki."

Zegix Awatar Zegarmistrz
    3,648

Moim zdaniem usunięcie funkcji /say i możliwości pisania z /me po /mute powinna wystarczyć. Archiwum jest zbędne. Nikt przecież nie będzie się domagał dowodów, czy regulamin został złamany czy nie... Mamy modów, którym można ufać i jak powiedzą, że ten i ten przeklinał, to przeklinał.

Jeśli chodzi o dołączanie do rozmowy na shoucie, proponuję zwiększyć ilość widniejących shoutów jakieś... Ze trzy razy i powinno wystarczyć.

Odnośnie banowania użytkowników, rang i głosowań - Mówiłem już to chyba kiedyś. Gdy sprawa jest niecierpiąca zwłoki, powinniśmy mieć możliwość banowania użytkownika bez wcześniejszego głosowania, a takie przeprowadzić później.

I jeszcze ban dla Asru... No cóż. Zasłużył, nie mam zamiaru domagać się odbanowania, ale dwa tygodnie? Trochę dużo. Sugerowałbym zmniejszenie kary do 7 dni, a najlepiej zdjęcie bana po tym czasie. Niech żyje w ciągłej niepewności .

Super Moderator FNiN Awatar Jasti
    32

Czuję się bardzo bardzo blond, ale nie wiem o co chodzi i co to za funkcja say " Ja korzystam z shouta tak samo jak przed jego zmianą, tj. mogę pisać nowe posty, edytować te posty i je usuwać. Koniec, więcej funkcji nie znam i mi do szczęścia nie są potrzebne. W ogóle widzę, że zamieszałam, jak wymyśliłam tę możliwość, że można komuś powpisywać różne pierdoły w zmienionym poście i dać warna xD Ale to chyba dość oczywiste, że nikt z Zarządu nie jest imbecylem i nie będzie takich kaszan odwalał
    "Bar Najlepsze Żeberka Hargi w pobliżu portu prawdopodobnie nie zalicza się do najlepszych lokali miasta. Obsługuje klientów, którzy preferują ilość nad jakość i rozbijają stoły, jeśli jej nie dostaną. Nie szukają potraw wyszukanych czy egzotycznych, ale wolą dania konwencjonalne, jak embriony ptaków nielotów, mielone organy w powłoce jelit, plastry ciała świń czy bulwy bylin przypalane w zwierzęcym tłuszczu; w ich gwarze określa się je jako jajka, kiełbasę, bekon i frytki."

Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 8 9 10

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów