<
+ Odpowiedz w tym wątku
Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 117

Wątek: Laura i Regina

Fan FNiN Awatar roux_fox
    28

Domyślnie Odp: Laura i Regina

A ja mimo wszystko najbardziej polubiłam Laurę. Trochę przez te czerwone włosy (sama marzę o rudych) i fajne zainteresowania. Zresztą nie jest przeciętna i pasowałaby do Felixa. A Regina (mi także imię kojarzy się z papierem toaletowym xD) wydaje mi się trochę taką gotką i outsiderką na pokaz. Wydaje się trochę sztuczna i jeszcze podrywała Neta, który był zajęty. Całkiem ją znielubiłam jak zobaczyłam,że czyta cudowny ,,Zmjeszch". A Laura jest chociaż naturalna
    Ostatnio edytowane przez roux_fox ; 03-08-10 o 18:07
    Wanting to be someone else is a waste of the person you are.

Zainspirowany FNiN Awatar Onyks
    29

Ja bardziej polubiłem Laure. W sumie tak myślę, dlaczego, i dochodzę do wniosku że jakoś tak podświadomie. Regina ubiera się na czarno, mocno się maluje a potem biega z tym po deszczu (), udaje że się nie boi, pozuje na gothke i straszy innych dookoła Nie żebym miał coś przeciwko Gothom, ale ona jakoś tak mi się nie wydała za sympatyczna A co do Laury to jak czytałem te jej opowiastki które wymyślała, to raz zrobiłem facepalma... Mimo tego, wydawała się sympatyczna, Felixowi się podobała, może dlatego ta "sympatia" przeszła na czytelnika, bo jest parę momentów w których autor opisuje ich relacje
    Kampania na Rzecz Przywrócenia Poziomu Forum

"Jeśli ktoś spełnia wszystkie nasze marzenia, kolejne stają się tylko kaprysami."

Zaciekawiony FNiN
    7

Laura jest za bardzo normalna, a Regina mnie po prostu wnerwia to zwykła baba z depresją, która zgrywa Drakulę w wersji kobiecej.
    Ostatnio edytowane przez terhal ; 05-04-10 o 09:42

Zaciekawiony FNiN Awatar Yes
    1

Bardziej polubiłam Laurę. Taka dusza towarzystwa . Naturalna była i cóż, po prostu. Za to Regina... Osobiście wolę metali (w końcu sama jestem xD ), ale ona taka lanserka. Makijaże, jakieś ' szare msze ' bez gołębi i najgorsza rzecz: pająki. Dziwię sie jak biedna Nika i Laura z nią wytrzymywały w pokoju.
    A jeszcze wracając na chwilę do Laury: mam nadzieję, że pomiędzy nią a Felixem nawiąże się coś ciekawego. Trzymać ja z dala od ich GIM'u, ale jakiś ciekawy wątek by nie zaszkodził.

Zagorzały Fan FNiN Awatar Andrzej
    31

Może się narażę - za co przepraszam - ale obydwie średnio mi przypadły do gustu.
    Laura jakoś skojarzyła mi się z Luną Lovegood z ''HP'', poza tym mocno naciągane wydał mi się fakt, że pocałowała Felixa w usta po czterech dniach znajomości, poza tym hmm... jakoś średnio pasuje mi do paczki przyjaciół.
    Regina? Regina za ten jej pajęcznik i całą pozę. W sumie nawet nie umiem powiedzieć, co konkretnie mi się w nich obydwu nie podobało, ale one jakoś nie pasują do przyjaciół.
    There are no atheists in foxholes

Ernie Pyle

Lotnisko Rhein-Main we Frankfurcie. Ląduje angielski samolot. wyhamowuje, staje i stoi. Wieża każe mu kołować do terminala, Anglik stoi. Wreszcie przyznaje się, że nie wie, w którą to stronę. Wieża tłumaczy mu drogę, przy okazji rzuca uwagi pod adresem Brytyjczyka, kończąc pytaniem: Nigdy nie byłeś we Frankfurcie?
    Anglik odpowiada: Byłem, w 1944 roku. Ale wtedy tylko coś zrzucałem i nie lądowałem tutaj.

Zaciekawiony FNiN
    1

Możliwe, że także się narażę, ale wg. mnie Laura nie pasuje do paczki, poza tym jest trochę zbyt krzykliwa dla Felixa i jakaś przesadzona. Miałam co do niej mieszane uczucia. Jeśli chodzi o Reginę, to mnie nie obchodziła, nie miała dużego znaczenia, chociaż momentami bawiła. Ogólnie wydaje mi się, że obie były dziwacznie dołączone.
    Ostatnio edytowane przez Klaudia cD. ; 06-04-10 o 18:34

Fan FNiN Awatar roux_fox
    28

Nie były dziwacznie dołączone tylko znacznie urozmaicały książkę. I fragmenty z Reginą nadawały klimatu. Co do Laury to nie musi być od razu w paczce. Po prostu wątek ponownego spotkania po feriach byłby ciekawy .

Zainspirowany FNiN Awatar Onyks
    29

Cytat Zamieszczone przez roux_fox
    Po prostu wątek ponownego spotkania po feriach byłby ciekawy .
    No ja myślę, skoro go pocałowała!

Cytat Zamieszczone przez Andrzej
    Laura jakoś skojarzyła mi się z Luną Lovegood z ''HP'', poza tym mocno naciągane wydał mi się fakt, że pocałowała Felixa w usta po czterech dniach znajomości, poza tym hmm... jakoś średnio pasuje mi do paczki przyjaciół.
    Hmm... Z Luną Lovegood powiadasz? Mi nie bardzo Dopiero teraz o tym pomyślałem jak napisałeś, ale kojarzy mi się to za bardzo. E tam, ten pocałunek po 4 dniach dla mnie nie jest przegięciem. Znaczy nie że praktykowałem itp. tylko po prostu jakoś mi się to wydaje normalne Dla mnie było trochę "za bardzo" te jej historie powymyślane, bo osobiście nie znam osób, które tak zmyślają i robią to On-Line
    Kampania na Rzecz Przywrócenia Poziomu Forum

"Jeśli ktoś spełnia wszystkie nasze marzenia, kolejne stają się tylko kaprysami."

Zaciekawiony FNiN
    28

Jeśli chodzi o Reginę, to jej mniemanie o sobie i swojej mocy, które niczego nie dało, jest raczej niezbyt chlubne. Ogółem - jakaś dziwna. No, i znika nagle z opowieści. Dziwnie wygląda ten jej urwany wątek.

Laura jest spoko. Dziwna trochę pod względem tych zmyślonych historii. Ciekawe czy spotka się jeszcze z Felixem? Jej wady? No cóż, cel w jakim pojechała na zimowisko...
    GG: 28334318
    Pozdrawiam!

Fan FNiN Awatar roux_fox
    28

Każdy pojechał na to zimowisko w innym celu niż odpoczynek (no poza FNiN). Więc powody Laury już tak nie dziwią.

+ Odpowiedz w tym wątku
Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów