<
+ Odpowiedz w tym wątku
Strona 1 z 23 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 225

Wątek: Manfred PC

  1. #1
    Zafascynowany FNiN Awatar matek-1000
    Dołączył
    Jul 2009
    Płeć
    Wiek
    25
    Posty
    437

    Smile Manfred PC

    Witam,
    Stworzyłem Manfreda pod Windowsa. Mam nadzieję że będą chętni do zainstalowania. Jak na razie potrafi odpowiadać na pytania typu "kto to Net", "kto to Olena", "Kto to Morten" itp. ?ącznie 100.

    Strona http://mj.fnin.eu/rozmowa

    Jezeli nie bedzie sie dalo zainstalowac/uruchomic manfreda to oznacza ze bedzie trzeba zainstalowac Dot.Net 3.5

    ?yczę miłego używania
    ************************************************** *********
    Teraz z manfredem gada się przez stronkę: http://manfred.semantiq.eu/
    Ostatnio edytowane przez matek-1000 ; 06-05-11 o 21:22

  2. #2
    Fan FNiN Awatar acrobot
    Dołączył
    Mar 2008
    Płeć
    Posty
    969

    Domyślnie Odp: Manfred PC

    Yhy, miłe użytkowanie... Strona 404 przy próbie pobrania Manfreda, weź to wgraj jeszcze raz, OK?
    Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

  3. #3
    Fan FNiN Awatar Ministerstwo Pogody
    Dołączył
    Jan 2009
    Płeć
    Wiek
    22
    Posty
    679

    Domyślnie Odp: Manfred PC

    http://manfred.keep.pl/Download\Installer_0010.zip Widzicie? powinno być http://manfred.keep.pl/Download/Installer_0010.zip ?le kreseczka jest postwiona po Download w adresie.

    EDIT: Manfred nie działa. Zrób coś z tym, jeśli możesz. A do zego jest ten Dot.Net 3.5?
    Ostatnio edytowane przez Ministerstwo Pogody ; 13-09-09 o 09:53

  4. #4
    Zafascynowany FNiN Awatar matek-1000
    Dołączył
    Jul 2009
    Płeć
    Wiek
    25
    Posty
    437

    Domyślnie Odp: Manfred PC

    1) Kreseczke poprawie.

    2) Dot.net to cos takiego jak java. Jezeli masz viste, XP SP. 3 to nie musisz tego instalowac.

    3) Mozesz cos wiecej o tym niedzialaniu?

  5. #5
    Fan FNiN Awatar acrobot
    Dołączył
    Mar 2008
    Płeć
    Posty
    969

    Domyślnie Odp: Manfred PC

    Nie mów, że .net nie trzeba instalować. TRZEBA ZAINSTALOWAć .net ze strony (o ile się nie mylę) http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
    Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

  6. #6
    Fan FNiN Awatar Ministerstwo Pogody
    Dołączył
    Jan 2009
    Płeć
    Wiek
    22
    Posty
    679

    Domyślnie Odp: Manfred PC

    Wyskakuje mi okno z pytaniem czy powiadomić kogoś tam o błędach. Tyle że po Angielsku.

  7. #7
    Fan FNiN Awatar acrobot
    Dołączył
    Mar 2008
    Płeć
    Posty
    969

    Domyślnie Odp: Manfred PC

    No, mi się nawet .net 3.5 nie instaluje, a kiedy Ci się to pokazuje?
    Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

  8. #8
    Antyspiskowiec Awatar kam193
    Dołączył
    Apr 2009
    Płeć
    Wiek
    24
    Posty
    2,967

    Domyślnie Odp: Manfred PC

    Nie instaluje się .net 3.5? 1. Sprawdź, czy nie masz go już w systemie. 2. Jeśli nie, poszukaj w Internecie .net 3.5 dla Twojego systemu (mogą być różne edycje dla różnych systemów)

    A ja mam jeszcze jedno pytanie - czy w obu plikach zestrony z Manfredem jest .net 3.5? Bo w obu wyskakuje pytanie, czy go zainstalować... A jeśli tak, to dlaczego są dwa. Jeden - pakien Instalatora Windows i drugi, instalator .exe
    Dobranoc.
    Doba powinna trwać 30 godzin!

    Skargi, prośby, odwołania do mnie - poradnik > > >
    - [...] Eee... A co znaleźliśmy?
    - Zobaczysz. Idziemy do pałacu. Sprowadź Anguę, może być nam potrzebna. I przygotuj nakaz rewizji.
    - To znaczy młot, sir?

    Vimes i Marchewa,
    Na glinianych nogach, T. Pratchett

  9. #9
    Zafascynowany FNiN Awatar matek-1000
    Dołączył
    Jul 2009
    Płeć
    Wiek
    25
    Posty
    437

    Domyślnie Odp: Manfred PC

    Ten instalator pyta czy ściągnąć i zainstalować dot.net.
    Oba te instalatory to jest ten sam tylko w różnych rozszerzeniach

  10. #10
    Antyspiskowiec Awatar kam193
    Dołączył
    Apr 2009
    Płeć
    Wiek
    24
    Posty
    2,967

    Domyślnie Odp: Manfred PC

    A. A jak robiłeś instalatora *.msi? I po co oba na raz?
    Dobranoc.
    Doba powinna trwać 30 godzin!

    Skargi, prośby, odwołania do mnie - poradnik > > >
    - [...] Eee... A co znaleźliśmy?
    - Zobaczysz. Idziemy do pałacu. Sprowadź Anguę, może być nam potrzebna. I przygotuj nakaz rewizji.
    - To znaczy młot, sir?

    Vimes i Marchewa,
    Na glinianych nogach, T. Pratchett

+ Odpowiedz w tym wątku
Strona 1 z 23 1 2 3 11 ... OstatniOstatni

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

     

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
Odwiedź nas na Google+!
wspiera nas:
©FNiN.eu 2006-2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Developed by: Hern.as

Strona korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz,
by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku
zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Rekomendacje: Quizado.com - Symulator Familiady, zorganizuj swoją własną Familiadę