<
+ Odpowiedz w tym wątku
Strona 2 z 23 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 225

Wątek: Manfred PC

  1. #11
    Zafascynowany FNiN Awatar matek-1000
    Dołączył
    Jul 2009
    Płeć
    Wiek
    25
    Posty
    437

    Domyślnie Odp: Manfred PC

    Instalator robiłem za pomocą Visual Studio 2008. Robię wersję która działa poprawnie (chyba wiem w czym jest problem )

  2. #12
    Fan FNiN Awatar acrobot
    Dołączył
    Mar 2008
    Płeć
    Posty
    969

    Domyślnie Odp: Manfred PC

    kam, ty mnie masz za głupka? System mam dobry, nie mam go w systemie... Po prostu pokazuje się błąd.
    Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

  3. #13
    Antyspiskowiec Awatar kam193
    Dołączył
    Apr 2009
    Płeć
    Wiek
    24
    Posty
    2,967

    Domyślnie Odp: Manfred PC

    Czy ja coś takiego powiedziałem, acrobot? Spróbuj odinstalować starego .net i dopiero zainstalować 3.5. A jak nie pomoże, to podaj treść komunikatu.

    A co do Manfreda: wstępna opinia: pozostało sporo do zrobienia ze stabilnością, szybkością i matrixem
    Dobranoc.
    Doba powinna trwać 30 godzin!

    Skargi, prośby, odwołania do mnie - poradnik > > >
    - [...] Eee... A co znaleźliśmy?
    - Zobaczysz. Idziemy do pałacu. Sprowadź Anguę, może być nam potrzebna. I przygotuj nakaz rewizji.
    - To znaczy młot, sir?

    Vimes i Marchewa,
    Na glinianych nogach, T. Pratchett

  4. #14
    Zafascynowany FNiN Awatar matek-1000
    Dołączył
    Jul 2009
    Płeć
    Wiek
    25
    Posty
    437

    Domyślnie Odp: Manfred PC

    Dorobię możliwość rozmowy po angielsku, zapisywanie rozmów, przerobię bazę danych na pliki txt i poprawię matrixa.

  5. #15
    Antyspiskowiec Awatar kam193
    Dołączył
    Apr 2009
    Płeć
    Wiek
    24
    Posty
    2,967

    Domyślnie Odp: Manfred PC

    A czy poprawi to stabilność? Pierwsze uruchomienie zakończyło się błędem, bez wyświetlenia nawet treści okna. Zaś po zamknięciu (gdy już się poprawnie uruchomił), po kilku minutach również wyskoczył komunikat o błędzie. Wg mnie masz problem z wyświetlaniem okna oraz zakończeniem pracy programu. Sprawdź, czy w momencie wyłączenia zamykasz wszystko co otworzyłeś (pliki, bazę, itp.)
    Dobranoc.
    Doba powinna trwać 30 godzin!

    Skargi, prośby, odwołania do mnie - poradnik > > >
    - [...] Eee... A co znaleźliśmy?
    - Zobaczysz. Idziemy do pałacu. Sprowadź Anguę, może być nam potrzebna. I przygotuj nakaz rewizji.
    - To znaczy młot, sir?

    Vimes i Marchewa,
    Na glinianych nogach, T. Pratchett

  6. #16
    Fan FNiN Awatar Ministerstwo Pogody
    Dołączył
    Jan 2009
    Płeć
    Wiek
    22
    Posty
    679

    Domyślnie Odp: Manfred PC

    Mi nic wogóle nie działa w Manfredzie. Wyświetla się przezroczyste okno i po 10 s. jest komunikat o błędzie.

  7. #17
    Antyspiskowiec Awatar kam193
    Dołączył
    Apr 2009
    Płeć
    Wiek
    24
    Posty
    2,967

    Domyślnie Odp: Manfred PC

    Spróbuj kilka razy. Jak nie zadziała, uruchom go w trybie zgodności z wcześniejszą wersją Windows'a, jak i to nie zadziała, to na nowo zainstaluj .net 3.5. Jeśli nic nie pomoże, to podaj treść komunikatu.
    Dobranoc.
    Doba powinna trwać 30 godzin!

    Skargi, prośby, odwołania do mnie - poradnik > > >
    - [...] Eee... A co znaleźliśmy?
    - Zobaczysz. Idziemy do pałacu. Sprowadź Anguę, może być nam potrzebna. I przygotuj nakaz rewizji.
    - To znaczy młot, sir?

    Vimes i Marchewa,
    Na glinianych nogach, T. Pratchett

  8. #18
    Fan FNiN Awatar Ministerstwo Pogody
    Dołączył
    Jan 2009
    Płeć
    Wiek
    22
    Posty
    679

    Domyślnie Odp: Manfred PC

    Eee... po kilku próbach go idinstalowałem... a teraz znowu link nawala... Ok, mam! "Manfred spotkał problem i potrzeba, by zamknąć program. Przpraszamy za błędy!" i Jeszcze przyciski: Wyślij raport o błędach i Nie wysyłaj raportu o błędzie
    Ostatnio edytowane przez Ministerstwo Pogody ; 13-09-09 o 17:03

  9. #19
    Zafascynowany FNiN Awatar matek-1000
    Dołączył
    Jul 2009
    Płeć
    Wiek
    25
    Posty
    437

    Domyślnie Odp: Manfred PC

    Matrix zawiesza Manfreda. Wyłączę go. A to, że nie działa u Ministerstwo Pogody to chyba kwestia Bazy danych. Przerobię ją na pliki.

    kam193 - Masz Visual Studio?

  10. #20
    Antyspiskowiec Awatar kam193
    Dołączył
    Apr 2009
    Płeć
    Wiek
    24
    Posty
    2,967

    Domyślnie Odp: Manfred PC

    Tak. Ale nie do wszystkich języków. I przeważnie korzystam z Dev-Cpp.

    Edit: Chyba zamiast wyłączyć Matrix'a, możesz przerobić go na GIF'a.
    Dobranoc.
    Doba powinna trwać 30 godzin!

    Skargi, prośby, odwołania do mnie - poradnik > > >
    - [...] Eee... A co znaleźliśmy?
    - Zobaczysz. Idziemy do pałacu. Sprowadź Anguę, może być nam potrzebna. I przygotuj nakaz rewizji.
    - To znaczy młot, sir?

    Vimes i Marchewa,
    Na glinianych nogach, T. Pratchett

+ Odpowiedz w tym wątku
Strona 2 z 23 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

     

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
Odwiedź nas na Google+!
wspiera nas:
©FNiN.eu 2006-2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Developed by: Hern.as

Strona korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz,
by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku
zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Rekomendacje: Quizado.com - Symulator Familiady, zorganizuj swoją własną Familiadę