C, nie poznaje czowieka ze zdjcia na Twoim avatarze, nie bij. Mam sab pami do twarzy. Jednak czarno-biao, wyranie, wic daje 5/10.
C, nie poznaje czowieka ze zdjcia na Twoim avatarze, nie bij. Mam sab pami do twarzy. Jednak czarno-biao, wyranie, wic daje 5/10.
– A tak waciwie, co oznacza tre tego egzorcyzmu?
– Id std i wychdo si sam.
~ "Ostatnie yczenie", Andrzej Sapkowski
Zdecydowanie lepszy od poprzedniego - 7/10.
No wic... to pies. Ale e zwyczajnie lubi... jak to powiedzie... "gowy zwierzt przodem do widza"?. To ap 6.
I do tego +1 bo odkopuj temat, wic czny wynik masz 7/10. Wow.
Skoro forum jest trupem, to nikt nie zauway braku sygnatury, nie?
Keit nie ma dzikiego koteka na avatarze, wow, wow. Spoko avatar, troch krzywy, ale spoko. 6,5 +1 za to, e wczoraj ogarnam gdzie mieszkasz : >
Ja sobie poczytam, bo ycie jest krtkie.
(Ktry ja ju raz oceniam twj avatar?)
6,5 oglnie, +1 za kota, +1 za brak kolorkw
8,5/10
Wow
Przypomina mi te takie redniowieczne ryciny. Tylko ta jest taka psychodeliczna. I wietna.
10/10
"Vive in umbra, utinam lucem creare"
"My, sadyci, wiemy jak bawi si bez maaWiemy jak katowa, by ofiara zapakaaTo jest ta cudowna krew
To jest nasz morderczy zewMamy noe, ktrych nie ma nikt innyDo zabawy ogie i sznurNa pale nawlekamy niewinnych
Avatar, ktry przey tyle czasu, e si ju do nigo na maksa przyzwyczaiem i nie wyobraam sobie ciebie z innym. Plus za fajne kolorki i wzorek, minus za Zbkane Piksele. Niech bdzie 7,5/10.
No kto by si spodziewa, Lemongrab na awatarze. Co ja mog, 10/10
"Odrzucam wasz rzeczywisto i zastpuj j swoim wasnym wiatem!."Adam Savage︻芫----
Kreskwkowa kreska... optany pingwin nioscy kotka. No jak to si ma nie spodoba?
10/10
"Vive in umbra, utinam lucem creare"
"My, sadyci, wiemy jak bawi si bez maaWiemy jak katowa, by ofiara zapakaaTo jest ta cudowna krew
To jest nasz morderczy zewMamy noe, ktrych nie ma nikt innyDo zabawy ogie i sznurNa pale nawlekamy niewinnych
Gwiazda i jakie haczyki, avatar 9/10, bo nie wiem co on ma symbolizowa.
PS Czy to twj kana: https://www.youtube.com/user/kageSamaReplikator?
Aktualnie 1 uytkownik(w) przeglda ten wtek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 goci)