Simsy są fajne. Gram w czwórkę i wg mnie najfajniejsze jest łowienie ryb, odkrywanie ukrytych miejsc i "reklamy" różnych rzeczy, które można kupić. Gra jest bardzo dopracowana, czego można było od razu się domyślać, patrząc na producenta![]()
Simsy są fajne. Gram w czwórkę i wg mnie najfajniejsze jest łowienie ryb, odkrywanie ukrytych miejsc i "reklamy" różnych rzeczy, które można kupić. Gra jest bardzo dopracowana, czego można było od razu się domyślać, patrząc na producenta![]()
W TS2 grałam już jak miałam około 5 lat, potem kupiłam trójkę. Mam jakoś 7 dodatków, ale i tak nie mogę grać, bo coś mi się stało z kontem na Origin, i mogę pobrać tylko podstawę i nawet nie mogę jej zaktualizować...Z Simsami jakoś tak jest, że raz mogłam grać prawie cały dzień, a potem przez następne pół roku nawet nie odpalałam. TS4 raczej nie kupię, komputer mi nie uciągnie, no i chyba już z tego wyrosłam.
Mam pełno dodatków na the sims 3 ze store, np. Pałac w Wersalu, Monte Vista i inne, ciekawe oraz historyczne dodatki.
Zacząłem budować dawno pałac nowożytny właśnie w simsach i do dzisiaj nie zakończyłem tego
W czwórkę niedługo zacznę grać.
"Jest tylko jedna rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna: tą rzeczą jest honor"
Józef Beck
Grałem tylko w 1, gra spoko ale nie w moim typie![]()
,,Lepiej zaliczać się do niektórych, niż do wszystkich. "
~Andrzej Sapkowski – ,,Krew elfów"
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)