<
+ Odpowiedz w tym wątku
Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 45

Wątek: The Sims

Zegix Awatar Zegarmistrz
    3,648

Domyślnie Odp: The Sims

Łał, dzięki!
    Co to ostatnio to EA tak rozdaje gry, to ja nie wiem, ale nie narzekam .

Simsy są super. Ile ja z nimi godzin spędziłem, to nawet nie sposób zliczyć.

Samobójca Roku :D Awatar Patrycjolona
    27

Buuuu, a ja nie jestem przy moim pececie! Do dziś dzień mam chyba z 6 dodatków i prowadzę już trzecie pokolenie w mojej rodzinie

Zainspirowany FNiN Awatar Biolożka
    82

Ja też siedzę nad jedną rodziną dużo czasu. Wkurza mnie tylko fakt, że jak przełażę z ojca na syna w kółko, to ojciec nie umrze sam ze starości, jeżeli na nim nie gram, nawet jak jego wnuk zostanie dorosłym. No ale... od czego są kody ("boolprop testingcheatsenabled true") i 'set to birthday'. Od dawien dawna gram w dwójkę. Trójki by mój komp nawet nie wytrzymał.

Zafascynowany FNiN Awatar alexbobi
    22

Ja w wieku 5 lat grałem ze starszą siostrą i bratem w simsy jedynkę i dwójkę, a niedawno miałem trójkę. Ogółem, gra bardzo fajna.
    "Jest tylko jedna rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna: tą rzeczą jest honor"
    Józef Beck

Jestę Bukom. Awatar Bookish'a
    32

Już wiem co będę robić na urlopie
    Mam TS2 z dodatkiem Czas wolny, ale jakiś czas temu odinstalowałam nawet, bo nie grałam a i miejsca zajmować szkoda.
    Fajnie sobie tak wrócić do gry i o dziwo nawet całkiem dobrze znosi mój komputer tyle dodatków, bo np jak chciałam ostatnio sobie pograć w Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast, to nie poszło, bo bebechy za słabe.
    Nie wiedziałam nawet, że można kupować już tylko cyfrowe wersje, co jest mega fajne. I generalnie mam straszną chrapkę na TS4, które wychodzi we wrześniu

Zainspirowany FNiN Awatar Biolożka
    82

Ogółem w miarę podobała mi się zapowiedź TS4, ale słabo, że w podstawie zrezygnowali z małych dzieci i basenów. Małe dzieci i baseny to klasyka.

Masz barna! Awatar Isaa
    26

Baseny - klasyka zabijania simów. Szkoda, że w trójce trzeba było je murować, bo umieli wychodzić.
    Czyżby w EA stwierdzili, że w tej grze gra się ludźmi, a nie robi im wielkie cmentarze?

Czwórka nie wygląda jak dla mnie za fajnie, przypomina mi trochę Tropico: pierwsze trzy części super, w czwartej już prawie nic się nie zmienia, szkoda kasy tylko na to. No, i nie mam komputera, na którym mogłabym w nią grać.

Dawniej FNiN_addict Awatar Addictowa
    31

To smutne, ale odpaliłam w tym tygodniu TS3 i pograłam chwilę. Ech, wewnętrzne dziecko, kiedy dorośniesz?
    [dziś 14:57]Zegarmistrz: ja mam teorię odnośnie tego - po prostu papier, okładka, zapach, to wszystko nam się kojarzy z czytaniem, czyli czymś fajnym i to kwestia przyzwyczajenia, trochę jak psy Pawłowa, widząc nową książkę czy czując zapach farby drukarskiej, odczuwamy przyjemność, bo te nam się kojarzą z istotą książki - czytaniem
    [dziś 14:58]Drago: czyli tak jakby orgazm na widok książki?

[dziś 16:56]Drago: Magda, my tylko kontemplujemy Twoje matematyczne kształty

Fan FNiN Awatar FanNeta123
    23

A ja pochwalę się czymś niezwykłym. W okolicznym lumpeksie zaopatrzyłem się w używane (nieco porysowane, ale działające) The Sims na - uwaga - PS2. Gra się nieco dziwnie, ale fajnie. I jest tryb multiplayer oraz szympans naprawiający zepsute sprzęty
    "Odrzucam waszą rzeczywistość i zastępuję ją swoim własnym światem!."
    Adam Savage
    ︻芫----

+ Odpowiedz w tym wątku
Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów