Ale byłoby śmiesznie gdyby Marcel ukradł wszystkie baterie i dostał wzór z zachowania![]()
Ale byłoby śmiesznie gdyby Marcel ukradł wszystkie baterie i dostał wzór z zachowania![]()
nom to prawda
//Co ten post wnosi do tematu? Zapewne i tak musiałeś się wysilić, bo jest limit 10 znaków. Następnym razem będę mniej miły i nie skończy się na słownym upomnieniu//Procesor
Ostatnio edytowane przez Procesor ; 09-12-09 o 13:14
Nie ja nie chcę, żeby Pan Kosik zakończył książkę FNiN...Ja to kocham, to jeest strasznie ciekawe, a poza tym ciekawa jestem co dalej bedzie z nimi.
//To świetnie, ale temat jest o Marcelu, nie o następnych FNiN//acrobot
Ostatnio edytowane przez acrobot ; 15-01-10 o 23:00
No, my mieliśmy koleżankę, która nie zdała a ją suche zęby przeniosła do naszej klasy, bo stwierdziła, że będziemy dla niej najlepszą klasą (w sensie, że będziemy dla niej najmilsi).
Jakieś tłumaczenie dla ludzkości? Co za 'suche zęby' i co chciałaś przekazać przez swoją wypowiedź właściwie? //Jasti
Ostatnio edytowane przez Jasti ; 23-01-10 o 22:34
Em, ja to bym dał, że Laura by była z jakejś konkurencyjnej paczki i by chciała FELIXA do niej zaciągnąć.
Ostatnio edytowane przez Klaudia cD. ; 05-03-10 o 20:37
liczniki.org
Wpadłem na to geniuszu. Fajnie by było. Może trochę ciekawiej. Zlał by tam tych wszystkich nudziarzy z "a"
Możliwe ale on jest chyba w b,c,d itd.
To prywatne gimnazjum, więc tak szybko osoby, która przynosi im dochody nie przerzucą do innej szkołyOwszem to możliwe, że dostanie się do innych klas, ale to przecież wszystko zależy od autora - a będzie dużo ciekawiej, kiedy zasiądzie w ławce obok Fnin - więc nie spodziewałabym się po Panu Kosiku przerzucenia go do innej klasy.
Słuszna decyzja powzięta z niesłusznych powodów może nie być słuszna.
Na balu Halloween, gdy były wyczytywane imiona i nazwiska osób przystępujących do konkursu na " Króla i Królową Balu" było powiedziane " Marcel i Olena z 3 b".
Ale była też mowa, że Marcel nie zda, więc zostanie w 3 klasie. Chociaż prawdopodobnie będzie w 3B.
//Zdania zaczynamy wielką literą, a kończymy kropką.//Drago
Ostatnio edytowane przez Drago ; 16-06-12 o 23:03
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)