<
+ Odpowiedz w tym wątku
Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: Marcel w 3 "a"

Zainspirowany FNiN
    56

Domyślnie Odp: Marcel w 3 "a"

Ale byłoby śmiesznie gdyby Marcel ukradł wszystkie baterie i dostał wzór z zachowania

Zaciekawiony FNiN
    12

nom to prawda

//Co ten post wnosi do tematu? Zapewne i tak musiałeś się wysilić, bo jest limit 10 znaków. Następnym razem będę mniej miły i nie skończy się na słownym upomnieniu//Procesor
    Ostatnio edytowane przez Procesor ; 09-12-09 o 13:14

Zaciekawiony FNiN Awatar _Nika_
    26

Nie ja nie chcę, żeby Pan Kosik zakończył książkę FNiN... Ja to kocham, to jeest strasznie ciekawe, a poza tym ciekawa jestem co dalej bedzie z nimi.
    //To świetnie, ale temat jest o Marcelu, nie o następnych FNiN//acrobot
    Ostatnio edytowane przez acrobot ; 15-01-10 o 23:00

Zaciekawiony FNiN Awatar TaOddFelixxa
    30

Cytat Zamieszczone przez Jasti Zobacz posta
    Co ma w ogóle za znaczenie do której on klasy chodził? O.o Może u Was jest inaczej, ale u nas jak ktoś nie przejdzie to się go przydziela do klasy, w której jest mniej osób niż w innych, niezależnie od tego jaką literę ma dana klasa... Tj. jeżeli ktoś z 2d nie zda, to może się znaleźć w 2c. Dodam, że chodziłam do podstawówki i gimnazjum publicznego, ale to raczej nie ma znaczenia... To by było istotne jakby to było liceum, bo raczej nie można przerzucić kogoś z mat-infa na humana, nie? A tak to, czysto teoretycznie, gdyby w jednym roku w klasie 3d nie zdało 5 osób, a 2d liczyłaby 30 uczniów to w kolejnym roku 3d miałaby 35 ludków, a inne klasy np. po 29. Taki z()deczka bezsens...

Uff, się naprodukowałam, ale mam nadzieję, że złapaliście, co chciałam powiedzieć xD Jak mam wir myśli to ciężko mnie pojąć, ale co tam xD
    Sam pomysł niegłupi, ale nie wiem czy pan Kosik umieści Marcela w klasie FNiN... A jeśli nawet to... z jednej strony mogłoby być ciekawie, ale boję się, że powstanie z tego akcja w stylu 'nawracanie złego Marcela' i w rezultacie powstanie dobry Marcel, bo FNiN go ucywilizują. To by było zbyt nierzeczywiste, tak moim zdaniem. W sumie sama nie wiem
    No, my mieliśmy koleżankę, która nie zdała a ją suche zęby przeniosła do naszej klasy, bo stwierdziła, że będziemy dla niej najlepszą klasą (w sensie, że będziemy dla niej najmilsi).

Jakieś tłumaczenie dla ludzkości? Co za 'suche zęby' i co chciałaś przekazać przez swoją wypowiedź właściwie? //Jasti
    Ostatnio edytowane przez Jasti ; 23-01-10 o 22:34

Zaciekawiony FNiN Awatar Z4devil
    25

Em, ja to bym dał, że Laura by była z jakejś konkurencyjnej paczki i by chciała FELIXA do niej zaciągnąć.
    Ostatnio edytowane przez Klaudia cD. ; 05-03-10 o 20:37

liczniki.org

Zaciekawiony FNiN
    36

Wpadłem na to geniuszu. Fajnie by było. Może trochę ciekawiej. Zlał by tam tych wszystkich nudziarzy z "a"

Zaciekawiony FNiN
    28

Możliwe ale on jest chyba w b,c,d itd.

Zaciekawiony FNiN Awatar Cheval
    27

To prywatne gimnazjum, więc tak szybko osoby, która przynosi im dochody nie przerzucą do innej szkoły Owszem to możliwe, że dostanie się do innych klas, ale to przecież wszystko zależy od autora - a będzie dużo ciekawiej, kiedy zasiądzie w ławce obok Fnin - więc nie spodziewałabym się po Panu Kosiku przerzucenia go do innej klasy.
    Słuszna decyzja powzięta z niesłusznych powodów może nie być słuszna.

Zaciekawiony FNiN Awatar Kotek_99
    16

Na balu Halloween, gdy były wyczytywane imiona i nazwiska osób przystępujących do konkursu na " Króla i Królową Balu" było powiedziane " Marcel i Olena z 3 b".

Samobójca Roku :D Awatar Patrycjolona
    27

Ale była też mowa, że Marcel nie zda, więc zostanie w 3 klasie. Chociaż prawdopodobnie będzie w 3B.

//Zdania zaczynamy wielką literą, a kończymy kropką.//Drago

Ostatnio edytowane przez Drago ; 16-06-12 o 23:03

+ Odpowiedz w tym wątku
Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów