Tak ciekawe...No i 3 przyjaciół... Mnie niepokoi to, że niewiem kto jest 'szefem' tych 3 Kuzynek... xd. Lubię niepewność ale No Way...
Kreuje coś na temat wejścia do pokoiu, a tam 3 trupy...... Wrrryyyy...
![]()
Tak ciekawe...No i 3 przyjaciół... Mnie niepokoi to, że niewiem kto jest 'szefem' tych 3 Kuzynek... xd. Lubię niepewność ale No Way...
Kreuje coś na temat wejścia do pokoiu, a tam 3 trupy...... Wrrryyyy...
![]()
What is it pursuit of happiness? It is fear. [...]
Sydney Jones
Piszę poprawnie po polsku!
Zauważyłem, iż skrable układają się w "Uwolnijcie ją" i (jeśli dobrze myślę) jest to kontynuacja jednego z opublikowanych fragmentów albo się z nim łączy. Coś mi się wydaje, że w tej części będzie dużo "nadzwyczajnych" bądź "paranormalnych" wydarzeń.
- [...] Eee... A co znaleźliśmy?
- Zobaczysz. Idziemy do pałacu. Sprowadź Anguę, może być nam potrzebna. I przygotuj nakaz rewizji.
- To znaczy młot, sir?
Vimes i Marchewa,
Na glinianych nogach, T. Pratchett
No tak...
Najbardziej ciekawią mnie te trzy domki i trzy groby.
Może domy TRZECH Kuzynek i ich TRZY groby?
Fran Lebowitz
"Jeśli jesteś psem i twój właściciel zaproponuje ci włożenie gustownego sweterka - zasugeruj mu gustowny ogonek."
Piszem poprawniem po Polskiemu.
E tam... groby są dla klimatu. Nie czytam fragmentów, ale cos mi sie kojarzy, że ktos pisał że w którymś z nich były dwie kuzynki (żywe). A co do teorii z grobami, domkami i pagórkami to jest to nic innego jak zbieg okoliczności.
Już tylko 1 dzień!
BTW. Empik ma patronat nad tą książką. Możliwe że dzięki temu więcej osób sięgnie po FNIN-a. Może niektórym przypomną się milionerzy. I sięgną bez zastanowienia po książkę.
Zobacz koniecznie!
askme.semantiq.eu - This is a really simple tool, which can help you learn vocabulary via old school flash cards technique.
Bonded Balls[/b] - Moja gra logiczna na androida. Proste zasady, lecz trudne poziomy
Tak, niewątpliwe Empik ma sporą możliwość wypromowania książki. Pamiętam jak kupowałem OS. Wszedłem do sklepu, skręciłem do działu z książkami młodzieżowymi, a tam tylko dwa FNiNy. Zonk, szybko złapałem jednego i postanowiłem rozejrzeć się po całym sklepie, o tak o, a tu nagle o mało co nie wpadłem w wielką stertę OSów leżących niemalże na środku alejki. Na pewno znalazły się takie osoby, które kupiły FNiNa właśnie dzięki temu
.
A okładka 3K na żywo wygląda jeszcze lepiej. Pensjonat świetny, naprawdę klimatyczny, a czupryna Felixa nie jest taka zła :]
EDIT:
Moje pierwsze spostrzeżenia (nie, nie mogę normalnie zacząć czytać, tylko najpierw oglądam książkęwiem, dziwny jestem
). W książce miał być adres naszego fanklubu, a nie ma! I dwa, że pojawia się robocik z napisem "do zobaczenia w następnej części"
.
Ostatnio edytowane przez Zegarmistrz ; 24-11-09 o 14:28
Wypadałoby chyba zrobić już osobny dział na 3K, nie sądzicie?
//Tak, masz rację, ale powinieneś to napisać do któregoś z Administratorów lub w odpowiednim do tego temacie ("Propozycje co do strony").//Zeg
Ostatnio edytowane przez Zegarmistrz ; 24-11-09 o 16:15
Sometimes I feel I don't want to change
And think we all have to rearrange
And now I feel there's no more losing me
Zeg, nie jesteś jedyny, ja też najpierw pooglądałam okładkę, wyklejkę, przeczytałam parę razy dedykację od pana Kosika (jakoś tak, to miłe po prostu), przekartkowałam, powdychałam zapach papieru, zajrzałam do spisu rozdziałów, ucieszyłam się, że to nie ostatnia część (robocik z tyłu
), a dopiero potem zaczęłam czytać
A w ogóle muszę się zgodzić - na żywo okładka wygląda lepiej. Właściwie, rzekłabym - bardzo dobrze
//Zupełnie tak, jak ja.//Zeg
Ostatnio edytowane przez Zegarmistrz ; 01-12-09 o 17:39
"Bar Najlepsze Żeberka Hargi w pobliżu portu prawdopodobnie nie zalicza się do najlepszych lokali miasta. Obsługuje klientów, którzy preferują ilość nad jakość i rozbijają stoły, jeśli jej nie dostaną. Nie szukają potraw wyszukanych czy egzotycznych, ale wolą dania konwencjonalne, jak embriony ptaków nielotów, mielone organy w powłoce jelit, plastry ciała świń czy bulwy bylin przypalane w zwierzęcym tłuszczu; w ich gwarze określa się je jako jajka, kiełbasę, bekon i frytki."
Ja mam z góry taką prośbę: nie spojlujcie w tym temacie. Nie że ktoś to już zrobił a ja aluzję daję (bo mogło tak zabrzmieć).
Książka jest super!!! Ale skoro jest już temat w dziale książek to ten należałoby usunąc albo przenieśc bo to teraz właściwie nie pasuje do działu ,,Następne części".
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)