Co do akcji Pajacyk, wrzućcie sobie tą (załącznik) (najpierw rozpakujcie!) aplikację do: Start->Programy->Autostart
Teraz co uruchomienie kompa włączy się w tray'u program Pajacyk, kliknie w linka, i wyświetli się dymek ile nakarmiono już dzieci.
Co do akcji Pajacyk, wrzućcie sobie tą (załącznik) (najpierw rozpakujcie!) aplikację do: Start->Programy->Autostart
Teraz co uruchomienie kompa włączy się w tray'u program Pajacyk, kliknie w linka, i wyświetli się dymek ile nakarmiono już dzieci.
Ostatnio edytowane przez Luk ; 18-06-09 o 13:48
Yyy... W dymku jest napisane, że kliknięcie jest nieważne... Czy to chodzi tylko o informację ile dzieci nakarmiono???
- [...] Eee... A co znaleźliśmy?
- Zobaczysz. Idziemy do pałacu. Sprowadź Anguę, może być nam potrzebna. I przygotuj nakaz rewizji.
- To znaczy młot, sir?
Vimes i Marchewa,
Na glinianych nogach, T. Pratchett
A nie jest tak, że odpalałeś komp więcej niż raz dzisiaj i to coś chciało ci kliknąć jeszcze raz? Przyjmowane jest tylko jedno kliknięcie na dzień, więc myślę, że chodzi o to.
PS. Ja tam nic nie instaluję, ręcznie sobie klikam
"Bar Najlepsze Żeberka Hargi w pobliżu portu prawdopodobnie nie zalicza się do najlepszych lokali miasta. Obsługuje klientów, którzy preferują ilość nad jakość i rozbijają stoły, jeśli jej nie dostaną. Nie szukają potraw wyszukanych czy egzotycznych, ale wolą dania konwencjonalne, jak embriony ptaków nielotów, mielone organy w powłoce jelit, plastry ciała świń czy bulwy bylin przypalane w zwierzęcym tłuszczu; w ich gwarze określa się je jako jajka, kiełbasę, bekon i frytki."
Tak, Jasti ma chyba rację.
Ja zassałem i używam. Chociaż nie wiem na ile się przyda, bo najczęściej komputer (netbooka ) hibernuję, a nie wyłączam. No, ale niemniej fajna sprawa i gratulacje za wytrzaśnięcie czegoś takiego .
Każdą sprawę można rozwiązać w trojaki sposób: dobrze, źle i po mojemu.
Fear leads to anger; anger leads to hate; hate leads to suffering. - Yoda
"Cudzej pizzy się nie zeżera!"
~Buka
Kliknięcie nieważne bo już z tego ip klikałeś
A że brat ma takie samo ... to nieważne.
Fajny pomysł z tym.Ale wole sam klikać mam pajacyk.pl ustawioną jako stronę główną.Często w to klikacie?
Jak klikam na pajacyk.pl jakieś 4 razy w tygodniu jak nie zapomnę.
Ostatnio edytowane przez Dominika637 ; 28-02-11 o 15:10
Ja klikam codziennie bo mam tą stronę ustawioną jako startową
Dokładnie, ja podobnie co drzewo148 trzeba sobie pomagać!
Ostatnio edytowane przez Drago ; 13-11-14 o 20:40
Warszawski parking, może ten z książki?
[U]http://
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)