A się czepiacie ostatnio... To był pilny temat, niecierpiący zwłoki. Więc napisałem tak, bo chociaż część modów była tamtego dnia na forum i pisała w innych tematach, to jakoś nie chciało jej się chyba zajrzeć do działu dla Zarządu :). I całe szczęście, że nie czekałem kolejnych dni, tylko wyszedłem z projektem regulaminu do szerszego grona. Gdyby czekał, to pewnie dopiero za miesiąc coś byśmy uzgodnili. Poza tym, jest jeszcze inna kwestia... Skoro żaden z pięciu modów nie odpowiedział, to może po prostu trzeba Wam kogoś do pomocy? Może za mało Was jest? Albo za mało aktywni jesteście :). Mc Lee na przykład... Kiedy on tu ostatnim razem zawitał? Podróżnik pisał w innym temacie, że warto byłoby dobrać jeszcze jednego moda. Ja myślę, że warto byłoby przeprowadzić renowację już istniejących :). Przegrupować się, uzupełnić szeregi.Cytat:
Zamieszczone przez Klaudia
Co do poprawnej polszczyzny... Usunięcie "bezwzględnie" wystarczy? To na co tyle gadania, droga Klaudio :). Wszyscy chyba przecież zdają sobie sprawę, że za "wole" (które to słowo samo w sobie jest jak najbardziej poprawne ;)) nie będzie ostrzeżeń.