Pozgadujmy co stanie sie w 5 części. Może Felix wreszcie wybierze z kim chodzi ??
Pozgadujmy co stanie sie w 5 części. Może Felix wreszcie wybierze z kim chodzi ??
Jakie wybierze? Mamy trzy możliwości: zacznie chodzić z Paulą, nie zacznie z nią chodzić lub co jest najmniej prawdopodobne zacznie chodzić z kimś innym.
Gwoli ścisłości to opcje są dwie. Albo z kimś chodzi, albo nieJeśli nie to nie, a jeśli tak to opcji jest wiele. Anka, Hanka, Paula, Gloria (
), Nika... Może Net
![]()
![]()
Zmieniłeś orientację jak bim?
Ja myślę że to będzie Paula( znaczy Gloria). Pochodzi z nią trochę, a potem się rozpadnie(oczywiście związek, nie on).
Ja nie, ale może Net tak
Ale jeszcze kiedyś Pan Rafał pisał, że pisanie o rzeczach nieinteresujących go nie za dobrze mu idzie i dla tego w trzeciej części wątek z Netem i Niką był taki... bylejaki. Więc z Felixem pewnie będzie tak samo.
Eee tam. Pani Kasia mu pomoże.
w dodatku to może być interesujące. Czemu Paula pracuje w jakieś restauracjii? Albo z kim mieszka?
Wątek Pauli może i jest interesujący, ale nie sama w sobie miłośćPan Kosik może będzie wyjaśniał co i jak z nią jest, może będzie dodawał kolejne niewiadome, ale raczej o miłości nic nie nabazgrze
![]()
Może Net będzie uczył rodzeństwa jak się pisze programy?Albo dojdzie do szkoły jakiś nowy nauczyciel. Butler na pewno znów coś "wyhoduje".
![]()
XD To chyba musiałaby być 20 częsć FNiN żeby jego rodzeństwo tak urosło.
No co?Będzie ich uczył jak zapragramować misia...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)